Mindenmás

Napi pakk: napos idő vár ránk ma Kecskeméten, pont 101 éve találták meg Tutankhamon sírkamráját

A borongós péntek után sokkal több napsütésben lesz ma részünk Kecskeméten. A kezdeti párás levegőt felváltja napközben a napsütés. Neves évfordulókat is tartogat ez a nap: ma van Szent Károly napja, és pont 101 éve találták meg Tutankhamon sírkamráját. Mutatjuk, mit tartogat még számodra a szombat, meghoztuk a Napi pakkot a legfrissebb reggeli infókkal!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Károly, Karola, János, Karolina, Mózes, Sarolta, Lina, Vitális, Berill, Életke és Nina nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Szent Károly (Borromei Szent Károly), a hitoktatás és az első áldozók védőszentjének ünnepe.
  • 100 éve született Alfred Heineken sörfőző.
  • 101 éve Howard Carter megtalálta Tutankhamon sírkamráját Egyiptomban.
  • 107 éve született Ruth Handler, a Mattel játékgyártó cég társalapítója, Barbie baba megalkotója.
  • 53 éve született Puff Daddy rapper.

NAPOS IDŐNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Szombaton a reggeli pára-, ködfoltok feloszlását követően napos időre van kilátás Kecskeméten. A hajnali 1-8 fokot követően napközben 13 és 19 fok közé melegszik a levegő Kecskeméten és környékén.

SOK-SOK PROGRAM VÁR RÁNK EZEN A HÉTVÉGÉN IS VÁROSUNKBAN

Eltelt egy újabb hét és végre itt a hétvége! Kikapcsolódásra ezúttal is bőven lesz lehetőségünk Kecskeméten, ma délután kerékpáros felvonulás lesz Kecskemét főterén, tökös mulatsággal vár a Csetényi Élménypark is, korcsolyázhatunk is városunkban, de lesz Pál Utcai Fiúk és Depresszió koncert is. Pörögj egy nagyot, kapcsolódj ki, meghoztuk a Kecskemét365 Kikapcsot a hétvége legígéretesebb programjaival.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb