Mindenmás

Napi pakk: felhős -napos idő vár ránk Kecskeméten, ma született az Öreg néne őzikéje írója

Zakatol tovább a hét, ma felhős – napos időre van kilátásunk Kecskeméten. Néhol eleredhet az eső is, de többnyire megússzuk szárazon ezt a napot. Ma született Fazekas Anna, az Öreg néne őzikéje írója, és 52 évvel ezelőtt ezen a napon született meg a mikroprocesszor. Kávét a kézbe, kortyolj egy nagyot, hogy jól induljon a szerda, meghoztuk a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Albert, Lipót, Artúr, Gertrúd, Richárd, Dezső, Bogáta, Alberta, Albertina, Leopold, Leopoldina és Ányos nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 118 éve született Fazekas Anna író, szerkesztő, tanár, aki az Öreg néne őzikéjét írta.
  • 52 éve született a mikroprocesszor.
  • 54 éve Janis Joplint letartóztatták Tampában.
  • 42 éve Az Iron Maiden koncertjén bemutatkozott Bruce Dickinson énekes.

FELHŐS-NAPOS IDŐNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Az éjszakai kiadósabb esőt követően szerdán változóan felhős-napos időben lesz részünk Kecskeméten és környékén, helyenként eső, zápor továbbra is kialakulhat térségünkben, sőt, néhol akár az ég is megdörrenhet.

MA IS LE VAN ZÁRVA AZ EGYIK PARKOLÓ A NYÍRI ÚTON

2023. november 14-16. között parkoló karbantartási munkát végeznek a Nyíri út 21-29. szám (Hami Csemege) előtti parkoló burkolatán – közölte a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft.. A városüzemeltetés munkatársai kérik az itt parkolókat, hogy hagyják szabadon az említett parkolót, amíg a munkálatok befejeződnek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb