Mindenmás

Napi pakk: csapadék, 4 fok és teljes útlezárás a Nyíri úton

Ébresztő Kecskemét, indul november utolsó hétfője! Némi csapadékot tartogat ez a nap számunkra és lehet, hogy a hó is szállingózni fog. Nem lesz túl meleg sem, hiszen 3-4 fokot jósolnak csak Kecskemétre. Ennek a munkások nem biztos, hogy örülni fognak, hiszen ma startol a Nyíri út folytatásának felújítása a III. Béla – Károly Róbert körutak körforgalmi csomópontja és a Széles köz közötti szakaszon, ergo: teljes útlezárás lesz! Mutatjuk, mit tartogat a hétfő Kecskemétre, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS A VÉRADÓK NAPJA

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Virgil, Ajka, Amina, Hilka, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Leonarda és Virgília nevű Kecskemét365 olvasónak! Érdekességek:

  • ma van a Véradók Napja! A Magyar Vöröskereszt javaslatára november 27-e lett a Véradók Napja, amit 1988-tól ünnepelünk. Azért esett erre a napra a választás, mert először 1954-ben november 27-én adományoztak kitüntetéseket a sokszoros véradóknak.
  • 84 éve ezen a napon született Kozma István olimpiai bajnok birkózó, a magyar birkózás egyik legnagyobb alakja,
  • 83 éve Bruce Lee harcművész, színész,
  • 81 éve pedig Jimi Hendrix gitáros. Mind a mai napig valóságos kulturális ikonnak számít. Rajongók és kritikusok egyaránt elismerik kivételes tehetségét, sokak szerint Jimi Hendrix a valaha élt legjobb és legnagyobb hatású rockgitáros.

CSAPADÉKOS HÉTKEZDET

Hétfőn megvastagszik a felhőzet, és beborul az ég Kecskemét felett. Az előrejelzések szerint hószállingózás, gyenge havazás, néhol havas eső, délen kisebb eső fordulhat elő elszórtan. Helyenként élénk lehet a délnyugati szél. A reggel ismét fagyos lesz, délután pedig 3-4 fokra van kilátás városunkban.

INDUL A NYÍRI ÚT FOLYTATÁSÁNAK FELÚJÍTÁSA

Várhatóan 2023. november 27-én elkezdődik a Nyíri út folytatásának felújítása a III. Béla – Károly Róbert körutak körforgalmi csomópontja és a Széles köz közötti szakaszon, ez idő alatt az érintett útszakasz teljesen le lesz zárva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb