Mindenmás

Napi pakk: az esernyőinkre is szükségünk lesz ma Kecskeméten, pénteken különleges programmal jelentkezik a Vadaskert

Hogy vagytok ma reggel, Kecskemét365 Family? Nagyon durva, már el is telt egy hónap az évből! Egy pár dolog kiemelve február első napi pakkjából: városunkban reggel ismét több helyen pára, köd csökkentheti a látótávolságot, nagyon vigyázzatok az utakon! Még időben szólunk, az év egyik legaranyosabb programját tartják meg holnap délelőtt: izgalommal várjuk, hogy előbújnak-e a barlangjukból a Kecskeméti Vadaskert medvéi! Tartsatok velünk!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Cinnia, Fiametta, Gitta, Ignác, Imogén, Innocencia, Kincső, Virgínia, Efraim, Szevér és Vincencia nevű Kecskemét365 olvasónak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • 78 éve ezen a napon a nemzetgyűlés elfogadta, hogy Magyarország új államformája: köztársaság,
  • 146 éve ezen a napon megszületett Hajós Alfréd úszó, labdarúgó, építész, az első magyar olimpiai bajnok,
  • 60 éve ezen a napon a The Beatles elérte az amerikai toplistán az első helyet, és azt hét héten keresztül megtartotta.

IDŐJÁRÁS

Csütörtökön Kecskeméten napközben észak, északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, majd délután elered az eső. Reggel ismét több helyen pára, köd csökkentheti a látótávolságot, nagyon vigyázzatok az utakon! Megélénkül, alkalmanként megerősödik a nyugatira, északnyugatira forduló szél. Reggel fagyni fog, napközben pedig 4 és 10 fok közé melegedhet a levegő.

PÉNTEKEN MEDVELEST TARTANAK A KECSKEMÉTI VADASKERTBEN

Még időben szólunk: február másodikán, pénteken a Kecskeméti Vadaskert két örvös medvéjére, Luckyra és Buddhára fognak szegeződni a tekintetek: izgalommal várjuk, hogy előbújnak-e a barlangjukból és meglátják-e az árnyékukat! Mutatjuk a részleteket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb