Mindenmás

Napi pakk: szeles idővel, záporokkal és 12 fokkal zárjuk a hetet Kecskeméten, Alice Cooper születésnapján

Itt a hét legutolsó napja, befutott a vasárnap Kecskemétre! Szeles idővel, záporokkal és 12 fokkal zárjuk a hetet a Hírös Városban. Hoztunk egy csomó tuti programot is mára, hiszen nevethetünk Hadházin, vagy operát is nézhetünk, ha a kedvünk úgy tartja. Mutatjuk, mi mindent tartogat a vasárnap, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS A FACEBOOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Ráhel, Csenge, András, Andrea, Csengele, Gabriella, Róbert, Veronika és Veronka nevű Kecskemét365 olvasónak!

  • Ma van a rákellenes világnap! 2000 februárjában Párizsban tartották az első rákellenes világkongresszust. A résztvevők február 4-én történelmi dokumentumot írtak alá, amely világméretű összefogásra szólít fel a halálos kór ellen.
  • 77 éve született Máté Péter énekes, zeneszerző (Elmegyek, Hull az elsárgult levél),
  • 76 éve pedig Alice Cooper amerikai rocker.
  • 20 éve kezdte meg működését a Facebook, az amerikai alapítású közösségi hálózat.

FELHŐS, SZELES IDŐJÁRÁS JÖN KECSKEMÉTRE

Vasárnap időnként erősen megnövekedhet a felhőzet, elvétve kisebb eső, délután futó záporok is kialakulhatnak. Marad a szeles idő Kecskeméten, sokfelé erős, néhol viharos erősségű lesz az északnyugati, nyugati szél. Enyhébb lesz a reggel, délutánra pedig 10 és 12 fok közé melegszik a levegő hőmérséklete.

GIANNI SCHICCHI ÉS HADHÁZI KECSKEMÉTEN

Számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt a Hírös Város a hétvégén. Összeszedtünk minden tuti programot nektek! Lesz Gianni Schicchi opera és Hadházi is szórakoztat majd bennünket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb