Sport

Komoly erőfelmérő jön a kecskeméti futsalosok számára: hétfőn a címvédő, csütörtökön pedig a Nyíregyháza érkezik a Messzi István sportcsarnokba

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, foghíjas kerettel aratott bravúros győzelmet az SG Kecskemét legutóbb Berettyóújfaluban. A kékek számára ez a hét még nagyobb kihívást tartogat, ugyanis hétfőn a bajnoki címvédő Haladás, majd csütörtökön a Nyíregyháza csapata érkezik a Hírös városba.

Sűrű hete lesz a kecskeméti NBI-es futsalosoknak, hiszen hétfőn és csütörtökön is fontos meccs vár rájuk a felsőházban, ráadásul mindkettőt hazai pályán, a Messzi István sportcsarnokban játsszák. A soron következő kiváltképp pikánsnak ígérkezik, hiszen a címvédő Haladással játszanak hétfőn kora este – közölte a klub.

MARKO GAVRILOVIC SPORTIGAZGATÓ IS NYILATKOZOTT A HÉTFŐI MECCS ELŐTT

A magyar bajnokság legerősebb csapatát fogadjuk hétfőn, akik idén is jó eséllyel pályáznak a bajnoki címre. Számtalanszor megmutattuk már a szezonban, hogy van karakterünk, és minőséget képviselünk. Nem tudom megmondani, hogy mi lesz az eredmény a Haladás ellen, de azt megígérhetem, hogy az utolsó leheletünkig küzdeni fogunk. Én úgy vélem, hogy akár a három pont megszerzése is reális lehet, ha maximális koncentrációval játszunk végig. Szurkolóink biztatására nagyon számítunk, várjuk őket szeretettel! – mondta a csapat sportigazgatója.

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
Férfi futsal felsőházi rájátszás, 3. forduló
2024.03.04., hétfő 18:30 @ Messzi István Sportcsarnok

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb