Mindenmás

Napi pakk: hagyd otthon az esernyőd, kora nyárias időjárással folytatjuk a hetet Kecskeméten

Ma is kitart a csodás, nyárias időjárás Kecskeméten! Esernyőre tuti nem lesz szükséged, csak reggel esetleg még egy vékonyabb kabátra, hiszen akár 26 fok is lehet ma! Főzd le a reggeli kávéd, és tarts ma is a Kecskemét365 híreivel, kezdetnek itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS SÜSÜ

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Erhard, Csombor, Csomor, Dömötör, Dusán, Dusánka és Vince nevű Kecskemét365 olvasónknak! Érdekességek:

  • 75 éve született Usztics Mátyás színész, forgatókönyvíró, rendező. Ismertebb filmjei: “Kérnék egy kocsit!” (forgatókönyvíró, rendező), Vasárnapi szülők, Lutra, Dráma a vadászaton, Kisváros.
  • 78 éve látta meg a napvilágot Takács Vera, Balázs Béla díjas tv szerkesztő, rendező (Süsü, a sárkány, Vitéz László). 1970-2007 között a Magyar Televízió gyermekműsorok szerkesztőségén dolgozott. 1972-ben a Kemény Henrik legismertebb műveit megörökítő sorozat, a Vitéz László és a többiek munkálataiban vett részt. A nevéhez köthető még a Kölyökidő című gyermekműsor.
  • 34 éve született még Kristen Jaymes Stewart amerikai színésznő is, aki Bella Cullen volt az Alkonyat filmekben.

MA SEM FOGUNK FÁZNI KECSKEMÉTEN

Kedden is marad a napos-fátyolfelhős, nyarat idéző időjárás Kecskeméten. A délies szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Hajnalban 8 és 15 fok közötti minimumokat mérhetünk, majd délután 23-29 fokig emelkedik a hőmérséklet a városunkban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb