Sport

Menetelünk tovább, előre: legközelebb Kaposváron bizonyíthatnak a kecskeméti kosarasok

Az izgalom fokozódik: az alsóházi küzdelmek szerdán Kaposváron folytatódnak a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára, tudatta klub szerkesztőségünkkel.

Mint írták, a playoutot a Hírös városiak kezdték jobb pozícióból és jobb eredményekkel, hiszen Körmenden bravúrgyőzelmet arattak, majd az Oroszlányt is két vállra fektették a Messzi István Sportcsarnokban. A hétvégén Szegeden egy kiélezett csatában maradtak csak alul, szerdán pedig már egy újabb fontos összecsapás vár rájuk Kaposváron. A somogyiak két vereséggel rajtoltak, ám az előző körben meg tudták verni a Körmendet, így véget ért hosszú negatív szériájuk. 

KÉT HETE VOLT 20 ÉVE, MIKOR KUPAGYŐZTESEK LETTÜNK A KAPOSVÁRRAL

Ivkovic Stojan szakmai igazgató nosztalgiával gondolt vissza egy szép kerek évfordulóra, majd az aktuális meccsre is kitért természetesen. “A szép emlékeket sosem felejti az ember, két hete volt 20 éve, mikor kupagyőztesek lettünk a Kaposvárral – mondta Ivkovic Stojan. “Megünnepeltük ezt azokkal a barátokkal, családtagokkal, akiknek fontos ez az évforduló, fontos a somogyi klub történelme. Pár hónap múlva lesz újra alkalom a nosztalgiára, a bajnoki cím kapcsán. Ami az előttünk álló megmérettetést illeti, számunkra minden mérkőzés különösen fontos. Szerintem az OSE-n kívül senki nincs biztonságban. Az első öt meccsből négyet idegenben kell megvívnunk. Mi úgy számoltunk, hogyha ezekből kettőt nyerünk, akkor reális esély marad kivívni az NBI-es tagságot a következő fordulókban. Szegeden puhák voltunk, ezen változtatnunk kell egyértelműen. Mindenki egészséges jelenleg, és bevetésre kész. Szurkolóinkra számítunk, legutóbb is sokat jelentett támogatásuk a Szedeák ellen” – árulta el Ivkovic Stojan.

EKKOR KELL NAGYON SZURKOLNUNK

Kometa Kaposvári KK – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport playout, 4. forduló
2024. április 22., szerda 18:00 

Forrás és fotó: ktekosar.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb