Mindenmás

Napi pakk: egyre melegebb időnk lesz Kecskeméten, ma aszfaltozni fognak a Mária körút-Dózsa György út-Árpád körút csomópontjában

Végre itt a hétvége, már alig vártuk! Az időjárás is kegyes lesz hozzánk, hiszen egyre melegebb napok elé nézünk a Hírös Városban. Kora délelőtt még lehetnek záporok, de délután már javarészt a napsütésé lesz a főszerep. Már most szólunk: aszfaltozás indul a Mária körút-Dózsa György út-Árpád körút csomópontjában, így egy kicsit megbolydul itt a közlekedés, még a gyalogosoknak is! Főzd le a kávét, meghoztuk a szombati napi pakkot, benne minden érdekes és hasznos infóval!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A FÜR ELISE

Nagyon boldog névnapot nektek: Zita, Arisztid, Mariann, Marianna, Péter, Petúnia és Tas! Érdekességek:

  • 214 éve ezen a napon Ludwig van Beethoven befejezte a legismertebb a-moll romantikus bagatelljét a Für Elise című zongoradarabját.
  • 83 éve született Dobos Attila zeneszerző, táncdalénekes, fogorvos, énekes (Isten véled édes Piroskám),
  • 71 éve Tokody Ilona, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas szoprán operaénekes,
  • 61 éve pedig Grant Show, színész, (Melrose Place – Jake).

REGGEL EGY KIS CSAPADÉK, MAJD NAPSÜTÉS JÖN KECSKEMÉTRE

Szombaton sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből a kora délelőtti órákban elvétve egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat. Sokfelé lesz élénk, erős lesz a délies szél. Tovább melegszik az idő, a hajnali fagy megszűnik, délután pedig már 21-22 fokot mérhetünk Kecskeméten.

INDUL AZ ASZFALTOZÁS

Április 27-én (szombaton) 7:00 óra és 17:00 óra közötti időszakban aszfaltozási munkálatokat végeznek Kecskeméten a Mária körút – Dózsa György út – Árpád körút csomópontjában, amelynek következtében az ideiglenes forgalmi rend módosulni fog. Mutatjuk, hogy:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb