Mindenmás

Egy ukrán fiatal férfi rátámadt egy helybélire az egyik kiskunmajsai bolt parkolójában, a rendőrök azonnal a nyomába eredtek

A kiskunmajsai rendőrök alig egy óra alatt megtalálták azt az ukrán fiatal férfit, aki rátámadt, majd elvette pénzét egy helybéli középkorú férfinak az egyik kiskunmajsai bolt parkolójában, tudtuk meg a rendőrségtől.

A rendőrség tájékoztatása szerint rablásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2024. május 6-án kora délután. A telefonáló elmondta, hogy valaki egy kiskunmajsai bolt parkolójában megtámadott egy középkorú férfit: megütötte áldozatát, majd elvette húszezer forintját. Az esetnek volt szemtanúja, illetve rendelkezésre állt több biztonsági kamera felvétele, így a rendőrök forrónyomon kezdték meg a rabló üldözését.

ALIG EGY ÓRA ALATT ELFOGTÁK

Az összegyűjtött adatok arra utaltak, hogy a bűnelkövető nem helybéli, ezért a nyomozók felkeresték azokat a helyeket is, ahol külföldiek fordulhatnak meg. Többek között a jó személyleírásnak köszönhetően alig egy óra alatt felkutatták és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves ukrán állampolgárt. A fiatalt rablás miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrök megtalálták nála az erőszakos úton szerzett pénzt, amit a sértett visszakapott. A nyomozók kezdeményezik a külföldi férfi letartóztatását.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb