Sport

Kazincbarcikáról érkezett a Kecskemét első nyári igazolása

“Klubunk a mai napon mindenben megállapodott Papp Milánnal és a Kazincbarcikával, első nyári igazolásunk a védelemben lehet erősítés csapatunk számára a jövőben” – számolt be hivatalos honlapján kedden az OTP Bank Liga 2023/24-es idényét 6. helyen záró Kecskeméti TE.

A szegedi nevelésű, profi pályafutását a Puskás Akadémiánál kezdő hátvéd eddig csak alsóbb osztályokban mutathatta meg tudását: korábban megfordult Csákváron, Szegeden, a Puskás és a Fehérvár NB III-as csapatánál és a Győrnél is.

ALAPEMBER VOLT KAZINCBARCIKÁN

A 22 éves, hórihorgas (196 centiméteres) játékos az előző idényben Kazincbarcikán futballozott, ahol alapember volt, összesen 27 találkozón kapott lehetőséget, védő létére két gól és három gólpassz fűződött a nevéhez – írja az M4 SPort.

SZIMPATIKUS VOLT NEKI A KTE

“Minden gyerek ezért kezd el futballozni, hogy az a bizonyos NB I-es kapu megnyíljon egyszer előtte. Ezért rengeteget dolgoztam, voltak ebben nehézségek és pozitív élmények is a hosszú út során. Nagyon várom már ezt a lehetőséget. Nem úgy tekintek rá, hogy most már hátra is dőlhetek, mert megvannak a céljaim, de ez egy olyan mérföldkő, amire mindig emlékezni fogok. Nagyon szimpatikus volt már külső szemmel is a KTE, egyrészt azért, mert szinte csak magyar játékosokkal dolgozik klub, másrészt nagyon sok játékos kapta meg a lehetőséget úgy, hogy előtte alacsonyabb osztályokban játszott, itt aztán megmutatták azt, hogy igenis az NB I-ben a helyük. Ami döntő volt emellett, hogy a sportigazgatón, a vezetőedzőn és mindenkin úgy éreztem, hogy engem akarnak. Kialakult egy kölcsönös bizalom, ami ilyenkor elengedhetetlenül fontos. Többen bebizonyították már itt előttem, hogy ez egy járható út, nekem is motiváció ez” – mondta Papp Milán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb