Mindenmás

Napi pakk: pokoli hőség, piros fokozatú figyelmeztetéssel vár ma ránk Kecskeméten

Légkondi bekapcsol, szalmakalap elővesz: pénteken már igazán bekeményít a nyár, 40 fok körüli hőség vár ránk Kecskeméten. A rendkívüli meleg miatt a legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adták ki vármegyénkre. Mutatjuk, mit hoz a péntek, itt a Napi pakk!  

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Alajos, Leila, Demetria, Fillisz, Kloé, Lejla, Lujza, Olga és Ralf nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a zene európai ünnepe.
  • 253 éve ezen a napon a Szent Jobb Budára érkezett.
  • 42 éve gszületett Vilmos brit királyi herceg, trónörökös.
Fotó: magyar-iskola.sk

PERZSELŐ KÁNIKULA VÁR RÁNK MA KECSKEMÉTEN, PIROS FOKOZATÚ FIGYELMEZTETÉST ADTAK KI VÁRMEGYÉNKRE

Pénteken ismét forróbb levegő áramlik fölénk, a napos időben, és helyenként élénk déli-délkeleti szélben megközelítjük a 40 fokot. Kora reggel 16-23, napközben pedig 30-39 fok várható. A rendkívüli meleg miatt a legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adták ki Bács-Kiskun vármegyére.

TOVÁBB ZAKATOL A BEACH PARTY ARÉNA HALASON

Június 20 és 23 között elszabadul az őrület Kiskunhalason, csütörtökön startol ugyanis a Beach Party Aréna, a halasi Sóstó csodálatos, lélegzetelállító partján! Külön öröm azoknak, akiknek már hiányzott Kecskeméten egy jó kis pörgős Kozmix buli, hogy a Fesztiválon június 22-én, szombat este Lányi Laláék diktálják az ütemet, akik ezúttal is alaposan kitesznek majd magukért: egy hatalmas élő nagykoncerttel érkeznek. Hogy mire számíthatnak a rajongók pontosan ezen az esten, arról Lányi Lalával, az együttes hódmezővásárhelyi frontemberével beszélgettünk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb