Mindenmás

Napi pakk: esőmentes, tikkasztó meleg nap elé nézünk ma Kecskeméten, továbbra is érvényben marad a harmadfokú hőségriasztás

A péntek sem fog meglepni bennünket, ami az időjárást illeti, marad a tikkasztó meleg Kecskeméten és esőre sem számíthatunk. Ráadásul a tartós hőség miatt meghosszabbították a harmadfokú hőségriasztást is, úgyhogy még egy darabig kitart a kánikula városunkban. Mutatjuk, mit hoz a péntek, itt a Napi pakk!  

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Izabella, Dalma, János, Ernő, Eleonóra, Gerzson és Félix nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 170 éve született George Eastman, a Kodak atyja, aki lehetővé tette a fényképezést az átlagemberek számára.
  • 62 éve lépett először színpadra a Rolling Stones.
  • 52 éve született Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó.
  • 42 éve az E.T. című film megdöntötte a jegyeladási rekordot, 31 nap alatt 100 millió belépőt vettek meg a nézők.

TOVÁBB TOMBOL A KÁNIKULA KECSKEMÉTEN

Pénteken is forrón süt majd le ránk a nap, a nagy melegben azonban megnövekedhetnek a gomolyfelhők Kecskeméten. Frissítő záporok, zivatarok főként az ország északi felén fordulhatnak elő. A déli, délkeleti szél többfelé élénk, helyenként erős lehet. Hajnalban 18-25, napközben 33-40 fokra számíthatunk.

TOVÁBBRA IS ÉRVÉNYBEN MARAD A HARMADFOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS

Tombol a hőség nemcsak Kecskeméten, hanem az egész országban. Mint korábban megírtuk, első körben vasárnaptól holnap éjfélig rendelte el az országos tisztifőorvos a harmadfokú hőségriasztást az egész ország területére, most viszont a tartós hőség miatt meghosszabbították jövő hét csütörtök éjfélig, tudatta az Időkép.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb