Mindenmás

Napi pakk: felhős, de meleg napunk lesz ma Kecskeméten, Jennifer Lopez szülinapján

A jó idő ma is adott lesz Kecskeméten, bár némi felhőre és szórványosan esőre is van kilátásunk. Folytatódik a Kodály Művészeti Fesztivál és ma van Jennifer Lopez szülinapja is. Ez itt a Napi pakk, minden fontos infóval a reggeli kávéd mellé!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Kinga, Kincső, Bernárd, Bernát, Borisz, Csenge, Dániel, Kriszta, Krisztina és Tina nevű olvasónknak! Születésnaposok is jutottak szerdára:

  • 42 éve született Anna Helene Paquin kanadai születésű új-zélandi színésznő, aki 11 évesen nyert Oscar-díjat,
  • 55 éve Jennifer Lopez amerikai színésznő, énekesnő. (Selena, Pénzvonat),
  • valamint 127 éve Amelia Earhart amerikai pilótanő, az első nő, aki egyedül átrepülte az Atlanti-óceánt.
Fotó: thesun.co.uk

FELHŐS, DE MELEG NAPUNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Szerdán fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést. Szórványosan alakulhat ki eső, zápor, zivatar, Szegeden a délelőtti órákban kell csapadékra számítani. Az északnyugati szél élénk, erős lesz. Hajnalban 14-21 fok várható, délután pedig már 26-32 fok között alakulhat a hőmérséklet.

ZAJLIK A KODÁLY MŰVÉSZETI FESZTIVÁL

Számos hangverseny, kiállítás, koncertvetítés és térzene is várja az érdeklődőket hétfőtől Kecskeméten, a Kodály Művészeti Fesztiválon, Kecskeméten. Barta Dóra, a programsorozatot szervező Hírös Agóra ügyvezető igazgatója elmondta: az idén július 22. és 28. között a város emblematikus kulturális helyszínein és közterein zajló Kodály Művészeti Fesztivál egy héten át 9 helyszínen, 11 fő programelemmel és 7 kísérőprogrammal várja az érdeklődőket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb