Mindenmás

Napi pakk: sok napsütéssel, és 36 fokkal indul az ünnepi hosszú hétvége Kecskeméten

Nem tágít a kánikula Kecskemétről, ma sem fogunk fázni a Hírös Városban, bár pár felhőt láthatunk majd az égen. Ami jó hír: végre elindult az ünnepi hosszú hétvége, és már nem kell sokat várni, hogy elinduljon a Hírös Hét Fesztivál Kecskeméten! Indítsd a reggelt egy forró kávéval, és természetesen a Kecskemét365 napi pakkjával!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS ROBERT DE NIRO SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Jácint, Aminta, Arika, Arikán, Emiliána, Ete, Hetény és Kármán nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • ma 81 éves lett Robert De Niro amerikai színész (Taxisofőr, Csak egy kis pánik),
  • de 92 éve már annak, hogy átadták az első magyarországi villamosított vasútvonalat. Kandó-féle villanymozdony közlekedett a Budapest-Hegyeshalom útvonalon.
  • 67 éve született Sas Tamás filmrendező, operatőr, forgatókönyvíró, filmproducer,
  • 54 éve Kovács István (Koko) olimpiai és világbajnok ökölvívó,
  • 28 éve pedig Radics Gigi énekesnő, aki 2012-es Megasztár győztese lett.

MARAD A MELEG IDŐJÁRÁS, NÉHÁNY FELHŐVEL AZ ÉGEN

Szombaton folytatódik a forróság, a hajnal sem igazán hoz felfrissülést, reggelre mindössze 17-25 fokig csökken a hőmérséklet, mely napközben 32 és 40 fok közé emelkedik Kecskeméten. Napközben a napsütés mellett elszórtan, este többfelé fordulhatnak elő záporok, zivatarok, melyekhez erős, viharos széllökések társulhatnak. Ezt leszámítva azonban többnyire mérsékelt marad a légmozgás az országban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb