KikapcsVideo365

Óriási, életre kelt sárkányok várnak az Árkád Szegedben – Videón mutatjuk az elképesztő látványt!

Kecskemét365 Family, indulás Szegedre! Az Árkád Szeged bevásárlóközpontban augusztus 26. és szeptember 15. között öt hatalmas, életnagyságú sárkányszobor kel életre. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a gyerekeiddel, unokáiddal együtt te is elmerülj a mítoszok és legendák világában – ráadásul most exkluzív videón is megmutatjuk a lenyűgöző lényeket!

Ha van valami, amiért érdemes autóba ülni és egy gyors utat tenni Szegedre, akkor ez az! Az Árkád Szeged ismét felejthetetlen élménnyel lepett meg bennünket! Augusztus 26. és szeptember 15. között egy olyan különleges kiállítást rendeztek meg, amit garantáltan nem felejtünk el egyhamar. Ha nem jártál még a bevásárlóközpontban az elmúlt időszakban, akkor itt az ideje, hogy bepótold: hatalmas, életnagyságú sárkányszobrok jelentek meg a folyosókon, amelyek nem csak állnak – mozognak is! A legutóbb képeken már bemutattuk nektek ezeket a lenyűgöző lényeket, ha még nem láttad, most megnézheted: 

Most azonban tovább fokozzuk az élményt. Exkluzív videón is láthatod, hogyan kelnek életre ezek az óriási sárkányok, mintha csak egy fantasy film díszletei közé csöppentél volna! A kiállítás különlegessége, hogy interaktív elemek segítenek mélyebben megismerni a sárkányok történetét, így nem csak szórakoztató, de egyben tanulságos élményben is részesülsz.

A kiállítás nem csak a gyerekeket nyűgözi le, hanem a felnőtteknek is izgalmas kikapcsolódást ígér. Minden egyes szobor egy-egy kultúra ikonikus sárkányát eleveníti meg, így bepillantást nyerhetsz a különböző mítoszok és legendák világába. Aki egyszer meglátja ezeket a lényeket, garantáltan nem felejti el a látványt – és azonnal elmeséli a barátainak is.

Tudtad, hogy a sárkányok szimbólumként az emberiség történetének egyik legősibb és legelterjedtebb alakjai? Számos kultúrában megtalálhatóak, és különböző formában jelennek meg: a kínai sárkány például a bölcsesség és erő jelképe, míg az európai sárkányok inkább félelmet keltő, veszélyes lényekként ismertek. Ezek a mitikus teremtmények mindig is lenyűgözték az embereket, és most Szegeden te is közelről megcsodálhatod őket!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy elmerülj a sárkányok varázslatos világában – menj el az Árkád Szegedbe, és tapasztald meg a csodát a saját szemeddel!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb