Mindenmás

Napi pakk: szeles nap elé nézünk ma Kecskeméten, várhatóan tovább csökkennek az üzemanyagárak

Szép, lassan haladunk bele az őszbe, a reggeli órákban még egy kis esőre is van kilátásunk Kecskeméten. Azt követően száraz, de szeles időre számíthatunk városunkban. Jó hír az autósoknak: várhatóan tovább csökennek az üzemanyagárak! Kezdd a kedd reggelt is velünk, itt a Napi pakk a reggeli kávéd mellé!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Nikolett, Hunor, Edgár, Erik, Erika, Nikolasz, Nikoletta, Noémi és Zalán nevű Olvasóinknak.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 126 éve Erzsébet (Sissi) osztrák császárné és magyar királyné a Genfi-tó partján merénylet áldozatául esett.
  • Ma lett 64 éves Colin Firth, Oscar-díjas angol színész. Teljes nevén: Colin Andrew Firth. A Büszkeség és balítélet (Pride and Prejudice, 1995) című filmmel lett ismert, ő játszotta Mr. Darcy szerepét.
  • 56 éve született Guy Ritchie angol származású filmrendező, forgatókönyvíró, Madonna volt férje.

SZELES NAPUNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Kedden keleten, északkeleten maradhat tartósan felhős, esős az idő, másutt felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. A délutáni gomolyokból nyugaton egy-egy zápor kialakulhat. Sokfelé élénk, erős lesz az északi, északnyugati szél. Kora reggel 10 és 19, délután 20 és 28 fok között alakul a hőmérséklet, északkeleten lesz a leghűvösebb. Hajnalra délnyugaton foltokban pára, köd képződhet.

CSÖKKENNEK AZ ÜZEMANYAGÁRAK

A héten kedden további üzemanyagár csökkenést tapasztalhatunk a kutakon. A benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken. Előbbi bruttó 4 forinttal, míg a gázolajért bruttó 3 forinttal lesz kevesebb, írta a Holtankoljak.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb