Mindenmás

Napi pakk: 25 fok és szeles időjárás jön Kecskemétre, ma még hallhatunk Gripenek az égen

Hűvösen indul a reggel Kecskeméten, napközben viszont már kellemesebb lesz az idő! Napsütésből nem lesz hiány, és 25 fok körül alakul a hőmérséklet. Ma még hallhatunk Gripeneket az égen, de szerencsére már nem sokáig kell türelmesnek lennünk! Készülj velünk, egy remek csütörtök van a láthatáron, startnak meghoztuk a napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A MICKEY MOUSE

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Vilhelmina, Dorián, Emili, Emília, Jónás, Mária, Szabolcs, Tivadar, Tódor és Vilma nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • 222 éve született Kossuth Lajos államférfi, politikus,
  • 96 éve ezen a napon mutatták be először a Mickey Mouse című filmet,
  • 90 éve született Brian Epstein a Beatles együttes menedzsere,
  • 76 éve Jeremy Irons, Oscar-díjas angol színész (Die Hard – Az élet mindig drága, A vasálarcos),
  • 75 éve pedig Twiggy Lawson (Leslie Hornby) angol modell, színésznő. (Hazudik a napsugár).

SZELES, DE NAPSÜTÉSES IDŐNK LESZ KECSKEMÉTEN

Csütörtökön sok napsütésre számíthatunk Kecskeméten, és csapadékra sem kell számítanunk. Az északkeleti szelet sokfelé élénk lökések kísérhetik. Reggelre a szélcsendesebb tájakon foltokban pára, köd képződhet. A hűvös hajnalt követően délután már 21-26 fokot mérhetünk városunkban.

GRIPENEK AZ ÉGEN

Délutáni és éjszakai kiképzési gyakorlatot tartanak a Magyar Honvédség Gripenjei hétfő és csütörtök között. A tájékoztatás szerint a pilóták ezeken a napokon délután 4 óra és éjfél között hajtják végre repülési feladataikat, amely képzettségük fenntartása, illetve a légtérvédelem folyamatos biztosítása érdekében történik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb