Mindenmás

Napi pakk: felhős, de esőmentes időjárást hoz a hétvége első napja Kecskemétre, ma emelkednek az üzemanyagárak a kutakon

Páros lábbal rúgta ránk az ajtót a hétvége, és nagyon úgy fest, ma már esőtől sem kell tartanunk! No, nem lesz 40 fok a városban, de egy így is egy nyugis, szép őszi időnek nézünk elébe. Mától emelkednek az üzemanyagárak, mutatjuk, milyen összegekkel találkozhatunk a kecskeméti kutakon, és azt is eláruljuk, ma kiket kell köszöntened névnapjukon! Kortyolj egy nagyot a kávédba, mellé pedig itt a hétvégi napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS AZ AC/DC

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Aurél, Attila, Etele, Pálma, Palmira, Peregrina, Placid, Szendile és Tulipán nevű olvasónak! Érdekességek:

  • ma van a pedagógusi jogok világnapja! Az UNESCO és a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet 58 éve ekkor fogadta el a pedagógusi jogokról szóló, 150 paragrafusból álló határozatot,
  • 77 éve született Brian Johnson, az AC/DC énekese,
  • 73 éve Sir Bob Geldof ír punk- és rockénekes, zeneszerző, szövegíró,
  • 49 éve pedig Kate Winslet, Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas angol színésznő (Titanic).

FELHŐS MARAD AZ IDŐ, DE ESNI MÁR NEM FOG KECSKEMÉTEN

Szombaton zömében felhős időjárásra számíthatunk Kecskeméten, de rövid időre felszakadozhat a felhőzet, és előbújhat a nap is. Kisebb, eső és zápor már csak néhol alakulhat ki, így nyugis időjárásra számíthatunk a városunkban. Reggelre helyenként pára és köd képződhet. A délutáni órákban 17 fok körül alakul a hőmérséklet.

DRÁGUL AZ ÜZEMANYAG

Szombattól mind a benzin, mind pedig a gázolaj nagykereskedelmi árában változás lesz. A benzin beszerzési ára 4 forinttal, a gázolajé pedig 5 forinttal emelkedik, így a következő átlagárakkal találkozhatunk Kecskeméten, amennyiben a kutasok érvényesítik a drágulást az áraikban:

  • 95-ös benzin: 588 Ft/liter,
  • gázolaj: 595 Ft/liter.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb