Mindenmás

Napi pakk: marad az esős, hűvös idő Kecskeméten, ma van a 14. SZÍN-TÁR fesztivál utolsó napja

A tavaszias időre még egy kicsit várni kell, marad a borús, esős idő Kecskeméten. Programok azért így is akadnak, városunkba jön Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, de maradt mára még egy előadás is a 14. SZÍN-TÁR fesztiválból. Itt a Kecskemét365 Napi pakk a reggeli kávéd mellé!

MAI NÉVNAPOSOK

A mai az év 88. napja a Gergely-naptár szerint, Boldog névnapot kívánunk Gedeon, Johanna, Hanna nevű olvasóinknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Megszületett Reviczky Gábor, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színész
  • Megszületett Lipcsei Péter magyar labdarúgó
  • ma 78 éve, hogy a visszavonuló német csapatok felrobbantják a komáromi Duna-hidat
  • ma 9 éve, hogy átadják a budapesti M4-es metróvonalat
  • Megszületett Lady Gaga amerikai énekesnő, zeneszerző

MARAD A ZORD, ESŐS, SZELES IDŐJÁRÁS KECSKEMÉTEN

Még egy kicsit várni kell a kecskeméti tavaszra, marad az inkább ősziesre hasonlító időjárás városunkban. Ugyan a reggeli-délelőtti órákban van némi esély egy kis napsütésre, délutánra ismét a záporoké és zivataroké lesz a főszerep. Erősen szeles időre kell számítani, napközben sem megy 10 fok fölé a hőmérő higanyszála

KECSKEMÉTRE JÖN DR. ALMÁSI KITTI, KLINIKAI SZAKPSZICHOLÓGUS

Keddre is jutnak programok Kecskeméten, a rossz idő ellenére is: ma van az utolsó napja a 14. SZÍN-TÁR fesztivál utolsó napja: a Bányavirág című előadást tekinthetjük meg 18 órától a Ruszt József Stúdiószínházban.

Kecskemétre jön ma Dr. Almási Kitti is, 1998-ban végzett az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója volt, majd 2003-ban Ph.D. fokozatot szerzett. A Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban tartja meg este 19 órától “Pozitív spirál – Hogyan erősíthetjük önmagunkat és egymást?” című előadását.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb