Mindenmás

Több késszúrással rátámadt alvó gyermekére egy apostagi nő, vádat emeltek ellene

A nyomozást befejezve, vádemelést javasolnak a vármegyei nyomozók annak az apostagi anyának az ügyében, aki 2022. szeptember 13-án, 4 óra körül otthonukban több késszúrással megtámadta alvó gyermekét, tudatta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nyomozást folytatott emberölés bűntett kísérlete miatt. Az adataik szerint 2022. szeptember 13-án, 4 óra körül apostagi otthonukban az ott lakó anya több késszúrással rátámadt alvó gyermekére. Az asszony párja és apja lépett közbe, megakadályozva tettében.

A kiérkező rendőrök elfogták az asszonyt, míg gyermekét életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. A nőt őrizetbe vették a nyomozók, akik kezdeményezték letartóztatását, melyet az illetékes járásbíróság elrendelt.

Az emberölés kísérlet miatt indított nyomozást a napokban befejezték a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, akik vádemelési javaslattal küldték meg az iratokat az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb