Kecskeméti arcokKikapcs

“Egy igazi csoda” – mandalákból nyílt meg Kubinyi Emese első tárlata a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban

Május 9-én nyílt meg a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban Kubinyi Emese első tárlata “Pontokba szedett gondolatok – mandalák és más képek” címmel.

A MŰVÉSZET IRÁNTI SZENVEDÉLY MÁR GYERMEKKORA ÓTA ELKÍSÉRI

Kubinyi Emese ha muszáj volna sem tudna pontosan visszaemlékezni arra, mikor lépett be az életébe a művészet iránti szenvedély. Gyermekkora óta rajzol, fest, kreatív hobbikat űz. Korábban táncolt és zenét tanult, sok ponton kapcsolódik a színházhoz: 1984-ben statisztaként még a Liliom című előadásban is részt vett. Asztrológiát tanult, érdeklődése kiterjed a művészet és a spiritualitás rendkívül széles skálájára. Mint mondja: mindig is az újdonságok éltették, tele van kíváncsisággal, folyton tanulni szeretne és új dolgokat kipróbálni.

EMESE MÁR HUSZONHÁROM ÉVE MŰKÖRMÖSKÉNT DOLGOZIK

A mindennapokban azonban műkörmösként dolgozik, immáron huszonhárom éve. Számos szakmájába vágó verseny büszke győzteseként egyik legfőbb törekvése, hogy tehetségét és szakértelmét átadja a jövő generációjának. Régi vágya, hogy kreativitását ne csupán a festett körmökben élhesse ki, hiszen bár otthon is alkot, vászonra ritkán nyílik lehetősége festeni. Állítja azonban: ami egyszer az eszébe jut, az előbb vagy utóbb valamilyen formában testet ölt. Így születtek meg a jelen kiállításon bemutatandó alkotások is, amelyek döntő többsége pontozásos technikával készült.

“EGY IGAZI CSODA!”

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházhoz való kötődése miatt rendkívül szeretetteljes érzés számára, hogy elsőként itt mutathatja be munkáit. Ahogyan ő fogalmazott: egy igazi csoda!

A kiállítás június 11-ig tekinthető meg a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, nézőtéri büféjénél.

Forrás: kecskemetinemzeti.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb