Mindenmás

Napi pakk: esővel indítjuk a hetet Kecskeméten, mától több mint egy hónapra lezárják a Dózsa György úton a Katona József Gimnázium előtti szakaszon a járdát

Esős, szeles napra számíthatunk ma Kecskeméten. Rossz idő ide, vagy oda, este a kecskeméti futsalosoknak szurkolhatunk, akik nagy csatát vívnak majd a Veszprém ellen. Változás is életbe lép ma: a Dózsa György úton a Katona József Gimnázium előtti szakaszon lezárják a járdát, a gimnázium a Mária körút felőli bejáraton lesz megközelíthető. Ezen a napon ünnepeljük a családok nemzetközi napját, valamint Gyarmati Andrea olimpiai ezüst- és bronzérmes úszónő szülinapját is. Igyál egy jó feketét és indulj neki a hétnek, mi pedig közben elhozzuk neked a lefrissebb híreket, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Szonja, Zsófia, János és Izidor nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a család nemzetközi napja.
  • 132 éve született Mihail Bulgakov, orosz regényíró, novellista (A Mester és Margarita).
  • 69 éve született Gyarmati Andrea olimpiai ezüst- és bronzérmes úszónő.
  • 70 éve született Mike Oldfield angol zenész.

ESŐS NAP ELÉ NÉZÜNK MA KECSKEMÉTEN

Hétfőn reggel északkelet felé távozik a csapadék, majd napközben – átmeneti szünet után – dél-délnyugat felől ismét többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar is kialakulhat Kecskeméten és környékén. Hajnalban 11-12, délután 18-20 fok között alakul a hőmérséklet Kecskeméten.

MA A VESZPRÉM ELLEN LÉP PÁLYÁRA AZ SG KECSKEMÉT FUTSAL

A felsőházi rájátszás utolsó hazai mérkőzése következik május 15-én, hétfőn 18.30-tól az SG Kecskemét Futsal számára. Az már eldőlt, hogy a Hírös városiak a bronzéremért folytathatják majd ezen szakasz lezárulta után a küzdelmeket, mégis van külön tétje a két gárda összecsapásának.

MÁTÓL LEZÁRJÁK A DÓZSA GYÖRGY ÚTON A KATONA JÓZSEF GIMNÁZIUM ELŐTTI SZAKASZON A JÁRDÁT

2023. május 15-től június 24-ig a Dózsa György úton a Katona József Gimnázium előtti szakaszon a járda le lesz zárva. A gimnázium a Mária körút felőli bejáraton lesz megközelíthető, a gyalogos forgalom tereléséről terelőtáblák tájékoztatnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb