Mindenmás

Napi pakk: ma sütkérezhetünk a napsütésben Kecskeméten, gyerekzsivajtól lesz hangos a FlórAgóra virágoskert

A hét utolsó munkanapjára végre visszatért a jó idő Kecskemétre, ma egész nap napsütésben sütkérezhetünk a Hírös városban. Nem is lehetne tökéletesebb az időzítés, hiszen ma óvodások és kisiskolások ültetnek egynyári virágokat a FlórAgóra virágoskertben, nem utolsó sorban pedig végre nem esővel indulunk neki a hétvégének. Igyál egy jó feketét, indul a péntek, mi pedig szállítjuk a legfontosabb napindító infókat, itt a Kecskemét365 Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Ivó, Milán és Emiliána nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 130 éve született Bajor Gizi Kossuth-díjas színésznő, kiváló művész, a Nemzeti Színház örökös tagja.
  • Ma 46 éves Oroszlán Szonja színésznő, énekesnő (Valami Amerika).
  • 69 éve Melbourne-ben megszületett Phil Rudd ausztrál dobos, az AC/DC tagja.

VÉGRE KISÜT A NAP KECSKEMÉTEN

Az elmúlt napok esős időjárása után teljes felüdülés lesz pénteken, hogy végre nem fog esni az eső a Hírös városban. A hét utolsó munkanapján sok-sok napsütésben és kellemes 23 fokban lesz részünk Kecskeméten. Hajnalban 9 fokig hűl le a levegő, napközben viszont kellemes 23 fokra számíthatunk.

A MÉHEK VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL A LEGKISEBBEK ÜLTETNEK VIRÁGOKAT A FLÓRAGÓRA KÖZÖSSÉGI KERTBEN

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Környezetvédelmi Világnapokhoz kapcsolódó rendezvénysorozatának következő állomásaként a Méhek világnapján óvodások és kisiskolások ültetnek egynyári virágokat a FlórAgóra virágoskertben, május 19-én, pénteken 9 órától a Hírös Agóra előtti Deák téren, tudatta az intézmény.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb