Mindenmás

Napi pakk: 26 fok és napsütés vár ránk ma Kecskeméten, érkezik a Zeppelin és a Tanévzáró Fesztivál a Hírös városba

Elérkeztünk a hét utolsó munkanapjához, ami nem kevés programot tartogat számunkra Kecskeméten: ma leszáll egy Zeppelin a Hírös városba, plusz elstartol a Tanévzáró Fesztivál, de ha ez még nem lenne elég, akár elmehetünk éjszakai lepkevadászatra is Bugacra. Szerencsére mindehhez kellemes, 26 fokos idő párosul térségünkben. Jó, ha tudod, ma szünetel a gépjármű-ügyintézés városunkban, így ezzel kapcsolatos teendőidet már csak a jövő héten tudod elintézni. Kortyolj bele a kávédba egy nagyot, meghoztuk a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Jusztin, Ajtony, Jusztina, Ferenc, Péter és Aurélián nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Független Magyarország Napja, az 1956. évi forradalom és szabadságharc vértanúi 1958. június 16-ai kivégzésének, valamint a szovjet csapatok 1991. júniusi kivonulásának emlékére.
  • 120 éve Henry Ford megalapította a Ford Motor Company-t.
  • 138 éve megalapították a legrégebben megszakítás nélkül működő magyar sportegyesületet, az UTE labdarúgó-csapatát.
  • 52 éve megszületett Tupac Amaru Shakur rapper, zenész.

NAPOS-FELHŐS IDŐNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Változóan napos-felhős időre van kilátás pénteken Kecskeméten, de elszórtan futó zápor, esetleg egy-egy zivatar is kialakulhat térségünkben. A korai órákban 16 fokot mérhetünk majd, míg napközben 26 fokra számíthatunk a Hírös városban pénteken.

MA SZÜNETEL A GÉPJÁRMŰ-ÜGYINTÉZÉS KECSKEMÉTEN

2023. június 16-án, pénteken az ország összes kormányablakában, okmányirodájában informatikai átállás miatt szünetel a gépjármű-ügyintézés, így Kecskeméten is, tudatta a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal közösségi oldalán.

MA LESZÁLL EGY ZEPPELIN KECSKEMÉT FŐTERÉN

Lélegzetelállító bemutatónak lehetünk részesei június 16-án, pénteken a Hírös városban. Egészen egyedülálló módon egy Zeppelin fog leszállni Kecskemét főterén. A 10. színházi olimpia programsorozat részeként, a Ciróka Bábszínház szervezésében érkezik hozzánk ugyanis a spanyolországi La Baldufa Teatre szabadtéri produkciója.

HURRÁ VAKÁCIÓ! MA ELSTARTOL A TANÉVZÁRÓ FESZTIVÁL KECSKEMÉTEN

Napsütés, nyár, vakáció, nem is kell több ennél! Őrületes bulival ünnepelhetjük Kecskeméten a tanév végét, pénteken ugyanis elstartol VI. Tanévzáró Fesztivál városunkban.

ÉJSZAKAI LEPKEVADÁSZATRA VÁRNAK MA BUGACON

Különleges élményt kínál a Szinkron éjszakai lepkészet Kecskemét környékén. A program keretében az éjszakai lepkék világába kalauzolja el az érdeklődőket a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület június 16-án, 20 órától Bugacon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb