Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: őrületes hétvége elé nézünk Kecskeméten – indulnak a HA esték, de tovább dübörög a Fehértone Fesztivál is

Végre itt a péntek és hamarosan rajtol egy újabb izgalmas hétvége Kecskeméten! Fesztiválok, bulik, koncertek, minden lesz ezen a hétvégén városunkban és környékünkön, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz kell, szemezgess a programokból, meghoztuk a Kecskemét365 Kikapcsot!

MA KOCSIS TIBOR KONCERTJÉVEL INDULNAK A HA ESTÉK

HA esték a díszudvarban címmel a Hírös Agóra új programsorozatot indít Kecskemét impozáns épületének, a szecessziós Városházának Lechner Ödön díszudvarán. A koncertek hangulatát a mesés miliő, a nyáresték és azok a művészek szolgáltatják, akik egytől egyig gondoskodnak majd arról, hogy minőségi élménnyel gazdagodjanak vendégeik.

A program keretében elsőként ma este Kocsis Tibor koncertje lesz, 20:30-tól. Majd szombaton, szintén 20:30-tól Pál Dénes – Én és a zongora című előadásával folytatódik a program.

CSOBBANJ EGYET A DOMB BEACH-EN

Ha szeretnél csobbanni a hűs habokban vár ezen a hétvégén is a Domb Beach Strand Kecskeméten.

TOVÁBB DÜBÖRÖG A FEHÉRTONE FESZTIVÁL KUNFEHÉRTÓN

Egészen július 23-ig tovább dübörög a Fehértone Fesztivál Kunfehértón, ahol olyan fellépők garantálják a jó hangulatot és a hajnalokig tartó pörgést, mint Azahriah, Korda Gyuri bácsiék, Majka, Dzsúdló, ValMar, vagy éppen T.Danny.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS KIKAPCSOLÓDHATSZ A MALOM MOZI FILMJEIVEL

HA SZERETED A TÖRTÉNELMI FILMEKET, ÉRKEZIK A VÁSZONRA AZ OPPENHEIMER

IDŐPONTOK

2023. 07. 21.   12:30   16:00   19:30
2023. 07. 22.   12:30   16:00   19:30
2023. 07. 23.   12:30   16:00   19:30

A film J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival – köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval – a Manhattan Terv vezetőjeként az első atomfegyver létrehozásáért felelős. A találmány a II. világháborúban megváltoztatta a történelem menetét, és a bombának köszönhető valószínűleg az is, hogy a 20. század második felében a két nagy szuperhatalom szembenállása, a hidegháború nem fajult valódi fegyveres konfliktussá.

AZ OTTHON MOZI IS VÁR EZEN A HÉTVÉGÉN

HA EGY KIS KÖNNYED KIKAPCSOLÓDÁSRA VÁGYSZ, MEGNÉZHETED A MÚMIÁK CÍMŰ ANIMÁCIÓT

IDŐPONT

2023.07.21. péntek, 14:00

A múmiák nem nyughatnak. Jól megérdemelt, évezredes pihenőjüket töltik, de városukban nincs síri csend: számukra csak az a lényeg, hogy az élőkkel ne találkozzanak, egyébként nagy, pezsgő, élettel (és szerelemmel) teli városban töltik az örökkévalóságot. Éppen a fáraó lányának keresnek férjet, és a főnix ki is választja számára az egykori kocsihajtó bajnokot, Tutot. De egy angol régész megtalálja a holtak városába vezető átjárót, lejut hozzájuk, és magával viszi a hercegnő varázslatos gyűrűjét. Néhány váratlan fordulat és súlyos félreértés következtében a kocsihajtó srác, a kisöccse meg a hercegnő kénytelen a nyomába eredni az élők világába, hogy visszaszerezzék a gyűrűt.

BULIZD ÁT A HÉTVÉGÉT A KECSKEMÉTI ÉJSZAKÁBAN

ÁPOLÓ KLUB

Helyszín: Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000

Pénteken 4 zenekar, 1 este, azaz jön az Ápoló Tribute Night!

Szombaton 19 órától Ganxsta Zolee és a Kartel érkezik Kecskemétre az Ápoló Klubba. A részleteket ITT sasolhatod meg!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb