Mindenmás

Napi pakk: elvonul a hidegfront, üzemanyagár emelkedés és gyakorlatozó gripenek várnak ma ránk Kecskeméten

A hét közepére szerencsére elvonul az eddig esőt hozó hidegfront térségünkből, így újra a napsütésé lesz a főszerep Kecskeméten. Hiába süt azonban a nap, az üzemanyagárak nem fogják bearanyozni, ugyanis jelentős áremelkedésre számíthatunk a hazai kutakon. Ha délután és éjjel hangos robajra lennél figyelmes, jó, ha tudod, gripenjeink ma délutáni és éjszakai repüléseket hajtanak végre. Mutatjuk, mit hoz a szerda Kecskemétre, itt a Napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS FARKAS BERTALAN SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Lehel, Alfonz, Alfonza, Gusztáv, Lél, Mária, Mia, Regő, Regős és Szerénusz nevű Kecskemét365 olvasónak! Érdekességek és születésnaposok is jutottak mára:

  • 74 éve látta meg a napvilágot Farkas Bertalan, a mindeddig egyetlen magyar űrhajós,
  • 50 éve Ullmann Mónika színésznő (Szeleburdi család),
  • és pontosan 65 éve ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre Göncz Árpádot. Göncz Árpád József Attila-díjas magyar író, műfordító és politikus volt, a Magyar Köztársaság elnöke 1990-től 2000-ig.
Fotó: vezess.hu

ZÁPOROS HAJNAL, NAPOS DÉLUTÁN

Szerdán kezdetben még előfordulhat eső, zápor Kecskeméten és környékén, majd elvonul a hidegfront, így napközben már a napsütésé lesz a főszerep, csapadék már nem lesz várható térségünkben. Hajnalban 17, a nap legmelegebb óráiban 29 fokot mérhetünk Kecskeméten.

EMELKEDIK AZ ÜZEMANYAGOK ÁTLAGÁRA

Pontosan egy hete számoltunk be róla, hogy közelít a 600 forintos üzemanyagár, ma pedig az is kiderült, hogy szerdától ismét drágábban tankolhatunk. Az emelkedés most még a korábbiaknál is jelentősebb – közölte a holtankoljak.hu hétfőn.

MA GRIPENEK HÚZNAK EL A FEJÜNK FELETT

A Magyar Honvédség vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár Gripen pilótái 2023. augusztus 2-án és 3-án délutáni és éjszakai repüléseket hajtanak végre, tudtuk meg a MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandártól.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb