Mindenmás

Napi pakk: meleg őszi nap elé nézünk Kecskeméten, startol az Erős Pista Feszt és a forgalomban is jön némi változás

Kellemes, nyarat idéző meleg napunk lesz ma Kecskeméten a hét utolsó munkanapján. Egy biztos, programoknak nem leszünk híján városunkban: startol az Erős Pista Feszt és indul a szavazás az idei vármegyei Prima díj jelöltjeire. Ha autóba ülsz, jó, ha tudod, mától tovább csökkennek az üzemanyagárak, és a forgalomban is jön némi változás, ma jelzőőrös forgalomirányítás várható a 441-es főúton. Ragadd meg a kávéd és tarts mai is a Kecskemét365 híreivel, meghoztuk a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Ede, Kálmán, Teofil, Jakab és Fatime nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a tojás világnapja.
  • Ma tartják a Nemzetközi Suit up! Öltönyt fel! (Öltözz ki!) napot.
  • 76 éve született Mary Zsuzsi énekesnő, az 1968-as Táncdalfesztivál fődíjas és közönségdíjas győztese. (Mama, Felmegyek hozzád).
  • 56 éve ezen a napon megnyílt a Mikroszkóp Színpad.
  • 40 éve Amerikában bemutatták az első kereskedelmi forgalomba szánt mobiltelefonokat.
  • 58 éve a Who együttes rögzítette a My Generation-t, amivel második helyezést értek el az angol slágerlistán.

SOK NAPSÜTÉSRE ÉS NYÁRIAS MELEGRE SZÁMÍTHATUNK MA KECSKEMÉTEN

Felhős, de száraz, meleg napunk lesz pénteken Kecskeméten, napközben akár 26 fokot is mérhetünk a Hírös városban. Kora reggel 9-16, délután 23-28 fokra van kilátás városunkban.

MA INDUL A SZAVAZÁS A VÁRMEGYEI PRIMA DÍJ JELÖLTJEIRE

Vajon, ki lesz a közönség kedvence? Október 13. után bárki voksolhat az idei vármegyei Prima díj jelöltjeire, ahol a közönség döntheti el, kit szeretne a legek sorában látni az ünnepélyes díjkiosztó gálán novemberben, írta meg Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata

MÁTÓL TOVÁBB CSÖKKENNEK AZ ÜZEMANYAGÁRAK

szerdai csökkenést követően pénteken folytatódik a javuló tendencia, s úgy néz ki, még olcsóbban tankolhatunk a kecskeméti kutakon, számolt be a hírről a Holtankoljak.hu.

MA JELZŐŐRÖS FORGALOMIRÁNYÍTÁSRA SZÁMÍTHATUNK A 441-ES FŐÚTON

A kecskeméti önkormányzat tájékoztatása szerint október 13-án, pénteken jelzőőrös forgalomirányítás várható a 441-es főúton.

MA STARTOL AZ ERŐS PISTA FESZT KECSKEMÉTEN

Pár év kihagyás után az Univer újra megnyitja kapuit a nagyközönség számára. 2023. október 13-14-én Hetényegyházán színes programokkal, finomságokkal, ajándékokkal várják az érdeklődőket egy új programsorozaton, elstartol ugyanis az első Erős Pista Feszt. Az eseményen betekintést nyerhetnek az érdeklődők az új üzemükbe: kiderül, hogyan készülnek a parpikás ételízesítők, főleg az Erős Pista, és Piros Arany.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb