Mindenmás

Napi pakk: mától hűvösebbre fordul az idő, látványetetések a Vadaskertben és előadás a Cirókában vár ma ránk Kecskeméten

Esős, szeles vasárnapra ébredhettünk ma Kecskeméten, de ez ne szegje kedved, jobbnál jobb programok kárpótolnak bennünket a cudar idő miatt. Látványetetések a Vadaskertben és kicsiknek szóló előadás a Cirókában vár ma ránk városunkban. Főzd le a kávét, harapj egy nagyot a reggelibe, mi pedig hozzuk mellé a nap legfontosabb tudnivalóit, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Teréz, Aranka, Vilma, Tekla, Hedvig, Fortunát, Aurélia és Bertram nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Nemzetközi Fehér bot nap, a vakok és gyengénlátók világnapja.
  • 64 éve született Rudolf Péter Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színész, szinkronszínész. (Üvegtigris).
  • 33 éve indult meg a kereskedelmi mobiltelefon-szolgáltatás Magyarországon.
  • 63 éve Ringo Starr először játszott együtt a Beatles -el. A Summertime feldolgozását vették fel Hamburgban.

MÁTÓL HŰVÖSEBBRE FORDUL AZ IDŐ KECSKEMÉTEN, ESŐRE ÉS ÉLÉNK SZÉLRE SZÁMÍTHATUNK

Vasárnap erős hidegfront vonul át felettünk. Az erősen megnövekvő felhőzetből már a hajnali óráktól többfelé várható eső, zápor Kecskeméten és környékén. Csak estefelé kezd északnyugat felől határozottan csökkenni a felhőzet térségünkben.

MA A KICSIKET VÁRJA A CIRÓKA BÁBSZÍNHÁZ

Vasárnap a négy éven aluli kicsiknek szeretné felejthetetlenné tenni az első színházi élményt a Ciróka Bábszínház. Október 15-én 9:30-tól és 11 órától a Hinta-palinta című előadást adják elő a gyerekeknek.

NYUGDÍJASOK HETE A KECSKEMÉTI VADASKERTBEN

Október 9-22. között a Nyugdíjasok hetét tartják a Kecskeméti Vadaskertben. Ennek keretében minden nap 10:00 órától látványetetéseket tart az intézmény a tigriseknél, makákóknál, a dámszarvasoknál és a szamaraknál.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb