Mindenmás

Napi pakk: szeles, de napos idő vár ránk ma Kecskeméten, forgalomkorlátozásra számíthatunk az M5-ös egy szakaszán

Eljött a csütörtök, újra belevetjük magunkat a munkába, amihez szeles, de napos idő párosul ma Kecskeméten. Ma van Halottak napja, amit az elhunyt, de az üdvösséget még el nem nyert, a tisztítótűzben lévő hívekért tartunk november 2-án, mindenszentek napját követően. Ha ma úton leszel, jó, ha tudod, reggeltől várhatóan egy héten át az M0-M5 csomópontban az M5-ös autópálya Kecskemét irányába vezető oldalon burkolatfelújítási munkák zajlanak, ezért forgalomkorlátozásokra kell számítanunk. Kávé bekészít, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Achilles, Viktor, Viktória, Tóbiás és Bogdán nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Halottak napja. A halottak napja keresztény ünnep az elhunyt, de az üdvösséget még el nem nyert, a tisztítótűzben lévő hívekért. A katolikusok november 2-án tartják, mindenszentek napját követően. Magyarországon a halottak napja fokozatosan vált a katolikus egyház ünnepnapjából – általános, felekezetektől független – az elhunytakról való megemlékezés napjává.
  • 57 éve született David Schwimmer amerikai színész, producer, rendező (Jóbarátok).
  • 23 éve érkezett meg a Nemzetközi Űrállomásra az első állandó személyzet.

SZELES, DE NAPOS IDŐNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Csütörtökön napos idő ígérkezik Kecskeméten, csak délután nyugat felől vastagodhat meg a felhőzet. Néhol még előfordulhat jelentéktelen csapadék térségünkben, de jellemzően száraz időnk lesz. A minimumok 3 és 11 fok között alakulnak, a maximumok pedig 14-20 fok között Kecskeméten és környékén.

FOLYTATÓDNAK A MUNKÁLATOK AZ M0-M5 CSOMÓPONTJÁNÁL, FORGALOMKORLÁTOZÁSRA SZÁMÍTHATUNK

Burkolatfelújítási és hídszigetelési munkálatok miatt csütörtöktől a következő két hétben is korlátozásokra kell számítani az M0-s autóút több szakaszán, így az M5-ös autópálya Kecskemét irányába vezető oldalán is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb