Mindenmás

Napi pakk: 30 fok vár ma ránk Kecskeméten, folytatódnak a munkálatok a Szent István király körúton

Igazi nyári, jó időnk lesz ma, akár még 30 fok fölé is szökhetnek a hőmérők Kecskeméten. Ha úton vagy, jó, ha tudod, folytatódnak a munkálatok a Szent István király körúton. Neves szülinaposaink is vannak: e nap látta meg a napvilágot Tom Jones és Liam Neeson is. Mutatjuk, mit tartogat számodra a péntek, meghoztuk a Napi pakkot minden hasznos infóval reggelre!

NÉVNAPOSOK ÉS TOM JONES SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot minden Róbert, Ariadna, Ariadné, Arianna, Énok, Jeremiás, Kocsárd, Robin és Seherezádé nevű Szeged365 olvasónak! Ezen a napon született:

  • Tom Jones, többszörös Grammy-díjas walesi énekes, színész (Delilah, Sex bomb),
  • Liam Neeson ír származású színész (Schindler listája, Igazából szerelem),
  • Prince, Oscar-, Golden Globe- és hétszeres Grammy-díjas amerikai zenész, énekes és dalszövegíró. (Purple Rain),
  • valamint Pál István “Szalonna” népzenész, hegedűs, prímás.

MA IGAZI NYÁRI IDŐNK LESZ KECSKEMÉTEN

Pénteken is igazi nyári időben lesz részünk Kecskeméten, a 13-18 fokos hajnalt követően délután 27 és 33 fok közötti maximumokat mérhetünk. A napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják meg, melyekből főként a délutáni, kora esti órákban alakulhatnak ki elszórtan záporok, erős, viharos széllökésekkel kísért zivatarok. Zivataroktól függetlenül nyugaton az északias, északon-északkeleten a nyugatias szél lehet élénk.

SZAKASZOS ÚTLEZÁRÁS

A Szent István király körút teljes szakaszának melegaszfaltos javítását kedden a marási munkákkal kezdte meg a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft., ezért a következő napokban várható torlódás elkerülése érdekében felhívják az autósok figyelmét a lehetséges szakaszos félpályás útlezárásokra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb