Mindenmás

Napi pakk: 35 fokkal, napsütéssel és némi gomolyfelhővel folytatjuk a hetet Kecskeméten, Gundel Takács Gábor születésnapján

Nem kezdődhet el nap anélkül, hogy a legérdekesebb és leghasznosabb infókat tálalnánk fel a reggelid mellé! Velünk marad a nyárias meleg, némi gomolyfelhővel fűszerezve, és még egy kicsit csökkenhetnek az üzemanyagárak is. Kapaszkodj a kávésbögrébe, mutatjuk, mit hoz neked a kedd Kecskeméten, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS GUNDEL TAKÁCS GÁBOR SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Gáspár, Cézár, Gazsó, Gibárt, József, Káldor, Mónika és Vilja nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • ma van Szent Mónika, a férjes asszonyok és az anyák védőszentjének ünnepe,
  • 179 éve született Lechner Ödön építész, az Iparművészeti Múzeum tervezője. A magyar stílusú szecesszió úttörője,
  • 91 éve Hámori Jenő olimpiai bajnok kardvívó,
  • 60 éve Gundel Takács Gábor, Táncsics Mihály-díjas újságíró, műsorvezető, sportriporter, kommentátor,
  • 42 éve pedig Kucsera Gábor világbajnok kajakozó, olimpikon.

NAPSÜTÉS ÉS NÉMI FELHŐ

Kedden a napsütés mellett átmenetileg erőteljesebb gomolyfelhő-képződést is tapasztalhatunk majd Kecskeméten. Szórványosan zápor, zivatar is kialakulhat. Élénk, néhol erős lesz az északi-északkeleti szél. Kora reggel 15-23, a délutáni órákban 29-36 fokot mérhetünk, a legmelegebb a Dél-Alföldön lesz.

600 FORINT ALATT A BENZIN ÁRA

Keddtől újabb csökkenésre számíthatunk a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árában is: bruttó 4 forinttal lesz kevesebb az előbbié, míg 2 forintot zuhanhat a gázolaj ára. A változás mértékének érvényesítése kedden kiderül, de jó hír, hogy a benzin átlagára 600 forint alá csökkent!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb