Mindenmás

Napi pakk: 35 fok és napsütés jön ma Kecskemétre, dolgoznak az M5-ös le- és felhajtó ágain Félegyházánál

Folytatódik a tikkasztó nyár, az ősznek nyoma sincs még Kecskeméten. Ma is velünk marad a kánikula, 35 fokos időjárásra számíthatunk, és csapadéktól sem kell tartanunk. Ne feledd: munkálatok zajlanak az M5-ösön is, lezárták a Kiskunfélegyháza dél csomópont le- és felhajtó ágait. Mutatjuk a legfontosabb napindító infókat, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS MICHAEL JACKSON

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Beatrix, Erna, Cézár, Ernesztina, János, Kamilla, Szabina, Szabrina és Trixi nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • 82 éve született Csavlek András Munkácsy-díjas festőművész,
  • 78 éve Failoni Donatella olasz származású magyar zongoraművésznő.
  • 66 éve Michael Jackson amerikai popénekes, zeneszerző,
  • 58 éve pedig Tóth Ildikó, Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész.

NAPSÜTÉS ÉS 35 FOK JÖN KECSKEMÉTRE

Csütörtökön sok napsütésre van kilátás, legfeljebb keleten, északkeleten fordulhat elő néhol egy-egy zápor, esetleg zivatar, így esőre Kecskeméten nem kell számítani. Többfelé élénk marad az északkeleti szél. Kora reggel 15-22, délután 31-36 fokot mutathatnak a hőmérők a városunkban.

LEZÁRÁSOK AZ M5-ÖSÖN

Burkolatfelújítási munkálatok miatt lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 114-es kilométerszelvényben található Kiskunfélegyháza dél csomópont le- és ráhajtó ágait – tudatta közleményében az AKA Zrt., akik hozzátették, hogy 2024. szeptember 14-ig fognak tartani a munkálatok.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb