Mindenmás

Napi pakk: indul a szeptember, egyelőre még nem jön az ősz, várnak az Árkád Szeged-ben az óriássárkányok, ma van a Nagyszülők világnapja

Vége a nyár utolsó hónapjának, holnap indul a suli buli Kecskeméten is. Előtte ma még pihenhetünk egy utolsót, kivéve azok, akik programozni szeretnének akár a szomszéd városban. Az Árkád Szegedet befoglalta öt hatalmas mozgó sárkány. Időjárásunk változatlan, egy jó darabig nem ér még ide az ősz. Mutatjuk, hogy a programokon kívül, mi vár még rád a mai napon! Főzd le a kávéd és olvasd el napi pakkunkat!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A NAGYSZÜLŐK VILÁGNAPJA

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Egon, Artúr, Bella, Ignác, Izabella, Noémi és Tamara Kecskemét365 olvasóinknak! Érdekességek a mai napra: 

  • 85 éve ma van a II. világháború emléknapja.
  • ma van a nagyszülők világnapja, ez a nap szóljon róluk!
  • 39 éve ezen a napon megtaláltak az 1912-ben elsüllyedt Titanic roncsát.
  • 152 éve született Brüll Adél, asszonynevén Diósy Ödönné, aki Léda néven Ady Endre múzsája volt. 

NEM TÁGÍT A KÁNIKULA

Vasárnap reggel szikrázó napsütésre ébredhetünk, már 20 fokot mutathat a hőmérő szála. Az egész délelőttöt a napsütés jellemzi majd, semmi sem zavarhatja azt meg. Felhőkből hiány lesz az égen, igazi strandidő vár a kecskemétiekre. Napközben 35 fok várható a városban.

GIGANTIKUS MÉRETŰ SÁRKÁNYOK BIRTOKOLJÁK AZ ÁRKÁD SZEGED TEREIT

Az Árkád Szeged újra bebizonyította, hogy mindig van mivel meglepni a látogatókat! Augusztus 26. és szeptember 15. között öt hatalmas, életnagyságú sárkányszobor kel életre a bevásárlóközpontban. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a gyerekeiddel, unokáiddal együtt te is elmerülj a mítoszok és legendák világában – ráadásul most exkluzív videón is megmutatjuk a lenyűgöző lényeket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb