Mindenmás

Napi pakk: változékony lesz ma az időjárásunk, eső és napsütés is vár ránk Kecskeméten, fokozott ellenőrzést tart a rendőrség

Zakatol tovább a hét Kecskeméten, méghozzá igen változékony időjárással. Ma esőre és napsütésre is ugyanúgy van kilátásunk városunkban. Légy fokozottan óvatos az utakon, a következő két napban fokozott ellenőrzést tart a rendőrség, a vasúti átjárókra és a vasúti közlekedés biztonságának fenntartására fognak kiemelt figyelmet fordítani. Fújd meg a reggeli kávéd, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Kende, Eufrozina, Nikolett, Gellért, Miklós és Mór nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 73 éve született Mark Hamill amerikai színész, Luke Skywalker a Csillagok háborújában.
  • 72 éve született Christopher Reeve amerikai színész, Superman alakítója.
  • 56 éve született Will Smith színész és énekes.

VÁLTOZATOS LESZ MA AZ IDŐJÁRÁS: ESŐRE ÉS NAPSÜTÉSRE IS SZÁMÍTHATUNK KECSKEMÉTEN

Szerdán párásan, ködösen indulhat a napunk Kecskeméten, de a fátyol-és gomolyfelhők mellett több-kevesebb időre ki fog sütni a nap. Elszórtan várható eső, zápor, délután akár zivatarok is kialakulhatnak. A délnyugati szél többfelé megélénkül. Hajnalban 11, délután 25 fok várható Kecskeméten.

FOKOZOTT ELLENŐRZÉST TART A RENDŐRSÉG

Fokozott ellenőrzést rendeltek el szerdára, a vasúti átjárókra és a vasúti közlekedés biztonságának fenntartására fog kiemelt figyelmet fordítani a rendőrség. Mint megtudtuk, a RAILPOL 8. Rail Action Week nemzetközi vasúti rendőri ellenőrzés keretében 2024. szeptember 25-én 7 órától hazánkban is 48 órás akciót tartanak.

ÚTPADKA KARBANTARTÁSI MUNKÁLATOK ZAJLANAK

Útpadka karbantartási munkálatokat végeznek 2024. szeptember 23. és november 12. közötti időszakban a Szolnoki úton. A gépláncok két irányból végzik a feladatot; a városból kifelé haladva az aluljárótól, illetve befelé haladva a reptéri leágazástól. A munkálatok – az időjárás függvényében – munkanapokon 8.00 és 15.00 óra között zajlanak, amely időszakban szakaszos félsávos lezárásra kell számítani.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb