Mindenmás

Napi pakk: hűvös lesz a hajnal Kecskeméten, ma is gyakorlatoznak majd a Gripenek!

Hűvösen indul a kedd, lassan már a kesztyű is kelleni fog Kecskeméten! Napközben azért megenyhül az időjárás, kellemesebb, 17 fokos hőmérséklet lesz! Ne feledd: ma is megnövekedett hanghatásra kell számítani, ugyanis délutáni és esti kiképzési gyakorlatot tartanak a Magyar Honvédség Gripenjei! Mutatjuk, mi vár ránk kedden, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS SZENT-GYÖRGYI ALBERT

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Előd, Inge, Korina, Mária, Mirabel, Várkony és Vilibald nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • 213 éve született Liszt Ferenc zeneszerző,
  • 86 éve Christopher Lloyd színész (Vissza a jövőbe, Addams Family, Roger nyúl a pácban),
  • 74 éve Mikó István színész,
  • 71 éve Csepregi Éva énekesnő,
  • valamint 38 éve hunyt el Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas orvos és kutató, a C-vitamin felfedezője. A paradicsompaprikával folytatott kísérletei során azonosította a hexuronsavat a C-vitaminnal, és segítségével a paprikából kiinduló C-vitamin gyártásának módszerét is kidolgozták.

NAPSÜTÉSES KEDD KECSKEMÉTEN

Kedd hajnalban találkozhatunk párával és köddel is, majd napközben újra a napsütésé lesz a főszerep Kecskeméten. Helyenként megélénkülhet a déli-délkeleti szél. Hajnalra 2 fok köré hűl le a levegő, majd délutánra 17 fok is lehet.

GRIPENEK GYAKORLATOZNAK KECSKEMÉTEN

Délutáni és esti kiképzési gyakorlatot tartanak a Magyar Honvédség Gripenjei kedden, így délután 4 óra és este 9 óra között, így nagyobb hanghatásra kell számítani Kecskeméten.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb