Kikapcs

Felvonulással, versennyel és sok színes kísérőprogrammal startol el nagyszombaton a Húsvéti Traktoros Forgatag Jakabszálláson

Felvonulással, versennyel és sok színes kísérőprogrammal startol el nagyszombaton, április 8-án, a Húsvéti Traktoros Forgatag Jakabszálláson, tudatta a szervező Magyarkert pihenőpark.

TRAKTOROS FELVONULÁSSAL INDUL A NAP

Mint írták az egész napos programok már reggel kezdetét veszik, amikor is traktoros felvonulással indul a húsvéti mulatság. Ezt követően tíz órakor indulnak a traktoros versenyek, ahol három kategóriában – ügyességi, gyorsulási, erőhúzó – mérhetik össze tudásukat a mezőgazdasági gépjárművek sofőrjei.

A KICSIKNEK IS SOK-SOK PROGRAMMAL KÉSZÜLNEK

Miközben a hatalmas gépeké a főszerep, a szervezők a legkisebbekre is gondoltak, így a rendezvényt számos színes program is kíséri, lesz:

  • tojáskeresés a kicsiknek,
  • arcfestés,
  • kézműves foglalkozás,
  • lovaskocsikázás
  • és még nyuszisimogató is.

A sok élménytől korgó hasunkat pedig 12 órától marhapörkölttel, illetve kakaspörkölttel csillapíthatjuk.

A Kis-Magyarország Botanikus Kertet, más néven Magyarkertet lelkes környezetvédők álmodták és valósították meg Kecskeméttől 20 km-re, Jakabszállás erdőségeiben. A kertben Magyarország 3200 települését egy-egy növény jelöli, ezzel a legváltozatosabb gyűjteményes növénykert az országban.

Forrás és fotók: Magyarkert FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb