Kikapcs

Korda György és Balázs Klári Szegeden ünnepli a város születésnapját május 21-én!

Szeged születésnapja 2023. május 21-én lesz, és már előtte elkezdődik a szomszéd vármegye fővárosának legnagyobb gasztro rendezvénysorozata a XXVII. Szegedi Borfesztivál. A város történetében először érkezik Magyarország egyik, ha nem a leghíresebb házaspárja ezzel a gigantikus show-val: élő zenekar, táncosok, tombola is lesz!

A galaxis egyedülálló házaspárja Korda György és Balázs Klári, akik zenéjükkel nem csak a saját korosztályukat tudták megszólítani, de a hazai fesztiválok nagyszínpadainak állandó vendégei is már több éve. A REPTÉR című slágerük pedig szó szerint meghódította a fiatalokat is, nem sok klub van az országban, ahol ne pörgetnék ezt az időt álló örök alkotást.

Sokan elférnek Szeged gigantikus rendezvényhelyszínén, de érdemes gyorsan megvenni a jegyet: már 8.900Ft-tól lehet venni ülőjegyeket, a legdrágább pedig 24.900Ft, amihez már VIP szolgáltatások is járnak: gyorsított beengedés, VIP rész használata, tombola és természetesen az első sorok valamelyike. Helyjegyeket ITT TUDSZ FOGLALNI!

Aki esetleg nem szeretne, vagy nem tud online jegyet vásárolni, annak is van lehetősége személyesen megvenni a jegyeket. Kecskeméten és a megyében ezeken a HELYEKEN LEHET JEGYET VENNI!

Korda György és Balázs Klári egy új gigantikus élő nagykoncerttel lepik meg a szegedi közönséget, ahol a szervezők elárulták: több meglepetéssel is készülnek, és ha minden jól alakul, akkor a koncert végén már együtt csodálhatjuk a szegedi tűzijátékot is. Szegedre ilyenkor elképesztően sokan látogatnak az ország minden részéről.

Az biztos, hogy kihagyhatatlan buli lesz, telis-tele olyan slágerekkel, amit a régebb óta fiatalok régóta ismernek, és jönnek azok a slágerek is, amiket már a fiatlabbak is kívülről tudnak.

Szeged születésnapján, május 21-én vasárnap minden szegedit és Szeged születésnapján a városba érkező turistát szeretettel vár Magyarország legszerethetőbb házaspárja: Korda Görgy és Balázs Klári!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SZEGED! KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI ÉLŐ NAGYKONCERT HELYSZÍN: SZEGED, PICK ARÉNA IDŐPONT: Szeged születésnapja, 2023. május 21. 20:00 JEGYEK: 8.900FT – 24.900FT

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb