Sport

Ez sima volt: magabiztos győzelmet aratott a Kecskeméti TE második csapata

Ugyan az első csapat 3-2-es vereséget szenvedett pénteken, ahogyan arról mi is beszámoltunk, a KTE második csapata viszont gyors gólokkal, magabiztosan nyert vasárnap a Bánk-Dalnoki LA vendégeként Berkenyén.

Gyors gólokkal, gyorsan lerendezte a Bánk-Dalnoki LA elleni mérkőzést a Kecskeméti TE második csapata, mivel már a 14. percben sikerült megszerezni a vezetést. Hadaró végzett el gyorsan a bal oldalon egy bedobást, amivel gyakorlatilag indította a beinduló Gréczit, a Szegedről hazatérő játékos így ismét eredményes volt. Még fel sem ocsúdott a sokkból a Bánk, máris jött a második kecskeméti találat, ismét egy bedobásból ráadásul. Hadaró ezúttal nagyot dobott, az előre húzódó Polyák jól csúsztatta meg a hosszúra a labdát, ahol Major érkezett és kapásból a léc alá lőtt néhány méterről – olvasható a mérkőzés összefoglalójában.

TELJESEN KÉZBEN TARTOTTA A MÉRKŐZÉST A ,,KIS” KTE

A második játékrészben teljesen kézben tartotta a mérkőzést a Kecskemét, az ellenfél nem is igazán tudott maradandót alkotni támadásban. Ugyan Gréczi előtt több lehetőség is adódott, több gól már nem született a meccsen, a tartalékcsapat végig kontrollálta a meccset és megérdemelten nyert.

Virágh Ferenc vezetőedző nyilatkozata a meccs után:

,,Gratulálok a csapatnak, hiszen egy nehéz pályán, egy egyéni képességek tekintetében jó csapat ellen a megfelelő mentalitással léptünk pályára. Egy ilyen mérkőzésen nagy jelentősége van a pontrúgásoknak, s mi ebben jók voltunk, hiszen két bedobás utáni szituációból szereztünk két gólt. A folytatást viszont nehézzé tettük, mivel többször is lezárhattuk volna a mérkőzést, de a Bánk kapusa remek napot fogott ki, vagy mi nem voltunk eléggé határozottak a helyzeteknél. A lényeg, hogy megvan a győzelem, amivel zárkózunk a középmezőnyhöz.”

értékelt a mérkőzést követően a csapat vezetőedzője.

Bánk-Dalnoki LA–Kecskeméti TE II. 0-2 (0-2)

Berkenye. Vezette: Práth (Deme, Kovács II.)

Gól: Gréczi (14.), Major E. (17.)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb