Mindenmás

Napi pakk: ragyogó napsütéssel és 28 fokkal kényeztet ma bennünket az időjárás, gyereknapi programok várnak rád a Kecskeméti Vadaskertben

Gyönyörű napsütésre ébredhettünk ma Kecskeméten, kitűnő lesz az időjárás a szabadtéri programokhoz. Kalandozhatsz ma Tőserdőn a „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat keretében, valamint gyereknapi programokkal vár a Kecskeméti Vadaskert. Kávét a kézbe, hozzuk mellé a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Konstantin, Teofil, Mirella és András nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Magyar Honvédelem napja.
  • 96 éve született Zwack Péter nagyvállalkozó, diplomata. Az Unicum híres gyomorkeserű titkos receptjének egyik birtokosa.
  • 83 éve született Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai-díjas színésznő, rendező (Indul a bakterház).
  • 10 éve halt meg Erőss Zsolt székely hegymászó, az első magyar aki járt a Föld legmagasabb hegycsúcsán.

NYÁRIAS MELEG NAPUNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Vasárnap sokat fog sütni a nap Kecskeméten és környékén, sem zivatar, sem futó zápor nem fogja megzavarni a ragyogó időt térségünkben. A kora reggeli órákban 14 fokot mérhetünk, délután pedig folytatódik a nyárias meleg, 28 fokra számíthatunk Kecskeméten és környékén.

ÚJRA MUZSIKÁL AZ ERDŐ KECSKEMÉTEN

Május 20-án, szombaton startol el a „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat a Hírös Városban, amely már tizedik alkalommal szerveződik Kecskemét – Nyíri erdőben és folytatódik vasárnap Lakitelek – Tőserdőn, hogy az erdő és a zene, a művészet erejével a környezettudatos, fenntartható életvitelt népszerűsítse az érdeklődők körében. 

VASÁRNAP GYERMEKNAPI PROGRAMOKKAL VÁR A KECSKEMÉTI VADASKERT IS

Igazi programkavalkáddal készül idén a Gyermeknapra a Kecskeméti Vadaskert: előadásokkal, koncertekkel, interaktív mesejátékkal és természetesen látványetetéssel kedveskednek a legkisebbeknek május 21-én, vasárnap. Mutatjuk a részletes programokat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb