Mindenmás

Napi pakk: 26 fokos, napos-gomolyfelhős időnk lesz Kecskeméten, ma van Douglas Adams emlékére a Nemzetközi törölköző nap

Bár nagyon mondják az esőt az időjósok Kecskemétre, az Időkép előrejelzése szerint ma sem ér ide hozzánk a csapadék, 26 fokos, napos-gomolyfelhős időre számíthatunk a Hírös városban. Neves évforduló is jutott mára: a mai Douglas Adams emlékére a Nemzetközi törölköző nap, nem utolsó sorban pedig pontosan 46 éve mutatták be először a Csillagok Háborúja című amerikai sci-fi filmet. Kend meg a pirítóst és kortyolj egy nagyot a kávédból, meghoztuk a Kecskemét365 Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Orbán, Zsófia, Gergely, György, Márk, Urbán és Márkus nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Orbán napja, aki a szőlőművesek, kádárok, kocsmárosok patrónusa, és a fagyosszentek közé tartozik.
  • Ma van Afrika napja.
  • A mai Douglas Adams (Galaxis útikalauz stopposoknak) emlékére a Nemzetközi törölköző nap.
  • 69 éve Vietnamban meghalt Robert Capa, világhírű magyar riportfotós, haditudósító.
  • 46 éve mutatták be először a Csillagok Háborúja című amerikai sci-fi filmet.
  • 1 éve 60 éves korában meghalt Andy Fletcher, az angol Depeche Mode együttes alapítótagja.

NAPOS-GOMOLYFELHŐS IDŐNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Nem lesz sok változás az időjárásban a szerdaihoz képest csütörtökön, marad a napos, gomolyfelhős idő Kecskeméten és környékén. Hajnalban 13, napközben pedig 26 fokot mérhetünk majd Kecskeméten és környékén.

MA JÖNNEK A LEGFRISSEBB BEJELENTÉSEK: DÉLUTÁN KORMÁNYINFÓ

A megszokott időponttól eltérően csütörtök délelőtt helyett, délután három órakor veszi kezdetét a Kormányinfó – jelentette be közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra, kormányszóvivő szerdán. Az e heti tájékoztató érdekessége nemcsak az időpont választásban mutatkozik meg, hanem abban is, hogy Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mellett a Kormányinfók történetében először Varga Mihály pénzügyminiszter is jelen lesz az eseményen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb