Mindenmás

Napi pakk: napos idő vár ránk ma Kecskeméten, jön a Strandok Éjszakája és forgalomkorlátozás lesz a Fekete Gólyánál

Végre kitört a hétvége, ami kellemes, napsütéses idővel és sok-sok programmal kecsegtet ma bennünket Kecskeméten, jön a Strandok Éjszakája például a Hírös városban. Ha útra kelsz jó, ha tudod, ezen a hétvégén forgalomkorlátozás lesz a Fekete Gólyánál. Nyújtózz egy nagyot, pihenj sokat, meghoztuk a Napi pakkot a legfontosabb reggeli infókkal!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Márta, Flóra, Urbán, Orbán, Félix, Beatrix, Virág és Alicia nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 928 éve meghalt I. (Szent) László magyar király, aki 1077-től uralkodott.
  • 133 éve önmagán okozott lőtt sérülés következtében meghalt Vincent van Gogh holland posztimpresszionista festő (Napraforgók).
  • 69 éve jelent meg először J. R. R. Tolkien műve, A Gyűrűk Ura.
  • 49 éve halt meg Erich Kästner német író, költő (Emil és a detektívek, A két Lotti).
  • 42 éve kötött házasságot Károly herceg és Lady Diana Spencer a St. Paul Katedrálisban, Londonban.

NAPOS-GOMOLYFELHŐS, 30 FOK FELETTI IDŐ VÁR RÁNK MA KECSKEMÉTEN

Szombaton napos-gomolyfelhős idő ígérkezik Kecskeméten, de szerencsére eső nem fog esni térségünkben. Kitart a 30 fok feletti nyári idő is, így nyugodtan szervezhetünk a hétvégére szabadtéri programot, vagy belevethetjük magunkat a Strandok Éjszakájába.

JÖN A STRANDOK ÉJSZAKÁJA ÉS A GYERMEKEK NAPJA MA: MUTATJUK A HÉTVÉGE PROGRAMJAIT

Itt a hétvége, mely sok-sok programmal kecsegteti ezúttal is az aktív kikapcsolódásra vágyó kecskemétieket. Jön a Strandok Éjszakája, a HA esték és a Gyermekek Napja is például, de ezen kívül is számos módon szórakozhatunk a Hírös városban, mutatjuk is a legígéretesebb programokat, itt a Kecskemét365 Kikapcs!

MÁTÓL FORGALOMKORLÁTOZÁS LESZ A FEKETE GÓLYÁNÁL

2023. július 29-30-án a 44. számú főúton, a Fekete Gólya étteremnél épülő körforgalomnál ideiglenes forgalomkorlátozás lesz, tudtuk meg a kecskeméti önkormányzat szerkesztőségünknek küldött közleményéből.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb