Mindenmás

Napi pakk: felhős időjárással indul a hétvége Kecskeméten, de délután már előbújhat a nap, ma rendezik a Műkertvárosi Kakasfőző Napot

Végre megérkezett a hétvége, a szombati nap gomolyfelhős időjárással indul Kecskeméten, de ha minden jól megy, délutánra már kisüthet a nap is. Kereken hatvan évvel ezelőtt, ezen a napon került piacra az első Beatles kislemez, a She Loves You és az I’ll Get You című dalokkal. Ma rendezik a Műkertvárosi Kakasfőző Napot, mutatjuk a részletes programot is. Ez itt a szombati Kecskemét365 Napi pakk, a kávéd mellé!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Edit nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 130 évvel ezelőtt, ezen a napon született Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas orvos és kutató, a C-vitamin felfedezője
  • 33 éve ezen a napon bemutató repülés közben kigyulladt és lezuhant egy Mig-23-as vadászrepülő Pápán
  • 46 éve ezen a napon, 29 éves korában autóbalesetben elhunyt Marc Bolan, a T. Rex zenekar frontembere
  • 69 éve ezen a napon megszületett Hegedűs Endre, Kossuth-díjas zongoraművész és zenepedagógus
  • 60 éve ezen a napon piacra került az USA-ban az első Beatles kislemez, a She Loves You és az I’ll Get You című dalokkal

KEZDETBEN FELHŐS, MAJD NAPOS IDŐJÁRÁSUNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Gomolyfelhős időjárással indul a hétvége Kecskeméten, szombat délelőtt még több felhő is eltakarhatja a napot, viszont ez délutánra megváltozik, akkor már több napsütésre számíthatunk.

Szombaton délután napsütésre számíthatunk Kecskeméten, de az ország keleti, északkeleti felén időnként erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet, és arrafelé helyenként zápor, zivatar kialakulhat. Nyugaton, északnyugaton a délies, északon, északkeleten a keleti-délkeleti szelet kísérhetik élénk lökések. Hajnalban 8-16, napközben 24-29 fok várható.

MA RENDEZIK A MŰKERTVÁROSI KAKASFŐZŐ NAPOT, RENGETEG PROGRAMMAL

Kakasfőző napot rendeznek ma a Műkertvárosban, ahol sok színes program várja az érdeklődőket, 8 és 12 óra között még véradásra is lesz lehetőség. Lesz itt Hírös Veterán autók kiállítása, házi sütemények és pálinkaverseny, lovaskocsikázás és sok minden más is. Mutatjuk a teljes menetrendet, íme:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb