Mindenmás

Napi pakk: zavartalan napsütést hoz a kedd Kecskemétre, fergeteges buli lesz ma a Mirage-ban, de a KTE-Fradi rangadóhoz is csak egyet kell már aludni

Folytatódik a hét a Hírös városban, jó hír, hogy ma zavartalan napsütésre számíthatunk, csapadék egyáltalán nem valószínű. Fergeteges buli lesz ma a Mirage-ban, a városba érkezik az Animal Cannibals és Metzker Viki is. 174 évvel ezelőtt, ezen a napon született Ivan Pavlov, Nobel-díjas szovjet fiziológus, aki a reflexeket kutatta. Már csak egyet kell aludni és holnap jön a KTE-Fradi rangadó. Ez itt a keddi Kecskemét365 Napi pakk, jó reggelt!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Jusztina nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 174 évvel ezelőtt, ezen a napon született Ivan Pavlov, Nobel-díjas szovjet fiziológus, aki a reflexeket kutatta
  • 78 éve ezen a napon New Yorkban meghalt Bartók Béla, világhírű magyar zeneszerző és népdalgyűjtő
  • 63 éve ezen a napon először tartottak televíziós elnökjelölti vitát az Egyesült Államokban
  • 20 éve ezen a napon Párizsban meghalt Robert Palmer brit rockénekes 
  • 116 évvel ezelőtt, ezen a napon született Radványi Géza, Kossuth-díjas filmrendező, vágó, forgatókönyvíró, tanár, író

ZAVARTALAN, NAPSÜTÉSES IDŐJÁRÁS VÁRHATÓ MA KECSKEMÉTEN

Miután kaptunk egy kis esőt a hétvégén a nyakunkba Kecskeméten, kedden zavartalan napsütéssel folytatódik a hét a Hírös városban, napközben 24-29 fokot mérhetünk, csapadékra pedig egyáltalán nem kell számítani.

Kedden országszerte napos, száraz időben lesz részünk, csapadék nem várható Kecskeméten sem. A keleties szél főként északon élénk lehet. Hajnalra helyenként párássá, ködössé válik a levegő. Kora reggel 10-17, délután 24-29 fokot mérhetünk.

MA ESTE AZ METZKER VIKI ÉS AZ ANIMAL CANNIBALS ZENÉL A KECSKEMÉTI MIRAGE CLUBBAN

A ’90-es években robbant be az Animal Cannibals a magyar zenei életbe, a hip-hop stílus egyik magyarországi előfutáraként is szokták őket nevezni. Alapvetően a könnyedebb formákat preferálják, így a viccesebb, de mégis mondanivalóval bíró szövegeik sokak számára favorittá váltak. Nem csak ők érkeznek ma a Mirage-ba, hanem itt lesz Magyarország egyik legismertebb DJ-je, Metzker Viktória is. Minden infó megtalálható a rendezvény Facebook-eseményében.

MÁR CSAK EGY NAP ÉS JÖN FRADI-KTE RANGADÓ

Pénteken megszakadt a Kecskeméti TE idei kiváló sorozata hazai pályán, miután Drazic duplájának köszönhetően 2-0-ra nyert a Mezőkövesd csapata a Széktói Stadionban. A kecskemétieknek viszont nincs idejük szomorkodni, ugyanis holnap este már a fővárosba látogatnak, ahol a Ferencvárossal találkoznak az első fordulóból elhalasztott bajnokin. Kezdés 20 órától!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb