Mindenmás

Napi pakk: esős nap elé nézünk Kecskeméten, ma nyit a jégpálya, és Margaret Island koncert is lesz az Agórában

Esős idővel köszönt ránk a hétvége ezen a szombaton, viszont a jó időt leszámítva minden adott lesz városunkban az önfeledt kikapcsolódáshoz: ma nyit a jégpálya, Margaret Island koncertezik a Hírös Agórában, és jótékonysági futás is lesz Kerekegyházán. Indul a szombat, mi pedig meghoztuk a reggeli kávé mellé a napindító infókat, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Simon, Szimonetta, Alfréd, Anasztázia, Alfréda, Szalvia, Szalviusz, Szilviusz és Tádé nevű Olvasóinknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van az Animáció Világnapja.
  • 100 éve született Kormos István költő, író, műfordító (Vackor történetek).
  • 60 éve született Eros Ramazzotti olasz énekes.
  • 56 éve született Julia (Fiona) Roberts színésznő (Micsoda nő).
  • 45 éve Magyarországon bevezették a személyi számot, mint azonosítót.

ESŐS LESZ A MAI NAPUNK IS KECSKEMÉTEN

Szombaton a változóan felhős-napos időben kialakulhatnak záporok, néhol zivatarok is Kecskeméten és környékén, erős szélmozgásra viszont nem kell számítanunk térségünkben. Reggel 4 és 11, délután 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet Kecskeméten.

MARGARET ISLAND: SZABADON SZÉP A TÁNC A HÍRÖS AGÓRÁBAN

2023. október 28. 19:00 Hírös Agóra színházterem

Margaret Island zenekar eddigi történetének legnívósabb produkcióját viszi színpadra a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével. Egy 8 állomásos országjáró turnén rendhagyó koncertélményben részesítik a nézőket.

JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS LESZ MA KINCSŐÉRT

A 10 éves Horváth Kincső álma, hogy egyszer önállóan járhasson. A következő lépés, mely közelebb viszi ehhez az álomhoz a kislányt egy komoly műtét lenne, méghozzá Barcelonában, melynek azonban költségei igencsak megterhelik a családot. Ezért Kerekegyháza összefogott és október 28-án, szombaton 9 órától jótékonysági futást rendeznek Kincső gyógyulásának támogatásáért a Kerekerdő Kalandparkban.

MA NYIT A JÉGPÁLYA KECSKEMÉTEN

Jó hír a téli sportok szerelmeseinek: a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban található fedett műjégpálya október 28-ától, szombattól a lakosság számára is kinyitja kapuit.

MA IS JÖN A VÁROSHÁZI KULISSZATITKOK ÉLMÉNYSÉTA

A felújított városháza megnyitó ünnepségsorozatára meghirdetett városházi kulisszatitkok program továbbra is nagyon népszerű, az érdeklődés nem csökken. Ezért újabb két időpontban nyílik lehetőség az épületben a vezetett sétára, közölte szerkesztőségünkkel Kecskemét önkormányzata.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb