Kikapcs

Te láttad már Kecskemétet 35 méter magasról? Az idei Téli Csodaország keretein belül ismét lehetőséged adódik rá!

Idén újra óriáskereket állítanak fel Kecskemét főterén a Téli Csodaország keretein belül. A főattrakción kívül gyertyagyújtások, vásári finomságok, minőségi kézműves portékák és változatos színpadi produkciók várnak rád – tudtuk meg a Hírös Agórától.

Hamarosan kiderül milyen a kilátás közel 35 méter magasból, hiszen a két évvel ezelőtti karácsonyi fesztivál után 2023-ban ismét óriáskeréken madártávlatból szemlélhetjük Kecskemétet csodás karácsonyi fényekben, a Hírös Agóra jóvoltából, akik minden eddiginél nagyobb szabású Téli Csodaországot varázsolnak.

VISSZATÉR AZ ÓRIÁSKERÉK

Az ünnepi gyertyagyújtások, a vásári finomságok, a minőségi kézműves portékák és a változatos színpadi produkciók mellé ismét igazi turisztikai attrakciók is társul: óriáskerék, amelyről páratlan látvány tárul majd a kecskeméti polgárok szeme elé és más szemszögből láthatjuk szeretett városunk csodálatos központját. Emellett idén karácsonykor Kecskemét történelmi főterén jégpályán is suhanhatunk majd, ráadásul december hónapban a város főtámogatásával a Hírös Agóra szervezésében ingyen léphetünk majd a jégre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb