Kikapcs

Segítsünk együtt: jótékonysági mézeskalács vásárral várja az érdeklődöket a Malom Központ

Segítsünk együtt a rászorulóknak! Az Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány és a Hírös Koraszülöttekért Közhasznú Alapítvány vasárnap 12 órától jótékonysági mézeskalács vásárt szervez a Malom Központ második emeletén – tudtuk meg közösségi oldalukról.

A rendezvényen befolyt összegből az alapítványok által felkarolt korábban érkezett babákat, valamint beteg gyermekeket támogatunk – Viktort, Palikát és Tamást. A rendezvény ideje alatt ingyenes kézműves foglalkozásokkal várják a gyermekeket és szüleiket.

INGYENES PROGRAMOK

12-13-ig Anikó Mesekuckója és Lendér – Ribár Andrea és kislánya Barbara zenés műsora
13-16 -ig Arcfestés – Tőkné Strobl Hajni

AKINEK SEGÍTHETÜNK

  • Viktor 8 éves autista kisfiú. A család három gyermeket nevel szeretetben, akik közül a 10 éves testvér ADHD-s. A szülők erőn felül dolgoznak, hogy biztosítsák a gyermekek fejlesztését. A befolyt adományokból, beszédkézséget fejlesztő foglalkozásokat finanszíroznának,
  • Palika 7 éves rákbeteg kisfiú. Csecsemőkora óta küzd betegségével, mely a láb bénulását okozza. Óvodába és iskolába nem járhat, mert folyamatosan kórházi kezeléseket igényel. Az édesanya egyedül neveli őt és testvérét nehéz anyagi és lakhatási körülmények között. A befolyt adományokból gyógyszereket, kezeléseket, élelmiszert finanszíroznának,
  • Tamás 10 éves szívbeteg kisfiú. Orvosai szerint újabb szívműtétre lesz szüksége. Édesanyja egyedül neveli őt, másik két testvérével együtt mélyszegénységben. A befolyt adományokból tisztálkodási szereket, téli tüzelőt finanszíroznának.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb