Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: kosármeccs, színházi előadás és buli is terítéken a hétvégi kínálatban Kecskeméten

Ne aggódjatok, az új évben sem hagyunk titeket programok nélkül: elhoztuk 2024 első Kecskemét365 Kikapcsát! Évnyitó meccset játszanak a Messzi István Sportcsarnokban a kecskeméti kosarasok, izgalmas vetítésektől hemzsegnek mozijaink és még a színház szerelmesei is megtalálhatják a nekik való darabot; mutatjuk a hétvégi választékot!

MESSZI ISTVÁN SPORTCSARNOK

DUNA ASZFALT-DTKH KECSKEMÉT – DEAC

Újra hazai pályán bizonyíthatnak férfi kosárlabdázóink! Január 5-én, pénteken a Debrecen érkezik a Messzi István Sportcsarnokba. Szurkoljuk ki a győzelmet, hajrá Kecskemét!

Kezdés: 18:00

Fotó: KTE Kosárlabda Klub

KECSKEMÉTI KATONA JÓZSEF SZÍNHÁZ

LUXEMBURG GRÓFJA

Sir Basil szerelmes Angèle Didier-be, az Opera ünnepelt énekesnőjébe. Feleségül is venné, de a társadalmi elvárásokra is tekintettel kell lennie – nem házasodhat rangján alul. Ezért olyan arisztokratát keres, aki hajlandó Angèle-lel rövid ideig tartó látszatházasságra lépni, hogy majd előre megállapodott válásuk után ő kössön házasságot a színház csillagával. E célra kiválóan alkalmas René, Luxemburg grófja, aki egy komoly összegért cserébe vállalkozik arra, hogy Angèle-t feleségül vegye anélkül, hogy valaha látta volna. Basil kérésére a szertartáson is egy spanyolfal választja el egymástól az ifjú párt, mindössze a kezük találkozik a gyűrűhúzáskor, s egy kézcsók a hitvesi pecsét. Angèle és René nem sokáig maradnak ismeretlenek egymás számára, válásukkal pedig életük egyik legnagyobb megpróbáltatása vár rájuk.

Előadások:
2024. 01. 05.   19:00
2024. 01. 06.   15:00

Fotó: Katona József Színház

SZAKADJ KI A VALÓSÁGBÓL A KECSKEMÉTI MOZIKBAN

MALOM MOZI

VADÁSZIDÉNY

A fiatal párizsi házaspár két gyerekkel – besokallva az egy hálószobás belvárosi lakásukból – saját kertes házról álmodoznak egy békés helyen. Ezért, amint rátalálnak a tágas vidéki házra csodás telekkel és bámulatos áron, azonnal lecsapnak rá. A falu igen távol fekszik a várostól és rendkívül elragadó, csakúgy, mint a lakói. A család a házat szépen felújítja és beöltözik, ám ekkor fedezik fel, hogy mi is a bökkenő: az adásvételi szerződés szerint az egész falunak joga van az ő földjükön vadászni. A házban hamarosan vadállatok grasszálnak és töltények repülnek szerteszét. A rémült és bedühödött házaspár kieszel egy tervet, hogyan akadályozhatnák meg új otthonuk lerombolását, erről azonban a falubeliek is tudomást szereznek és kezdetét veszi a háború. Vajon van bármi esélyük a békés egymás mellett élésre?

Vetítések:
2024. 01. 05.   14:00   19:00
2024. 01. 06.   14:00   19:00
2024. 01. 07.   14:00   19:00

OTTHON MOZI

HÁTRALÉVŐ ÉLETEM ELSŐ NAPJA

Négy idegen – egy gyerek, két nő és egy férfi – találkozik egy titokzatos emberrel. Valamennyi magányos lelket az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta, a titokzatos férfi pedig egy hetet adott nekik, hogy megnézhessék, milyen lenne a világ nélkülük. Kiknek hiányoznának, kiknek változtatnák meg az életét? És mindeközben megválaszolhatják maguknak a kérdést, hogy képessé válnak-e ismét szeretni önmagukat és az életet?

Vetítések:
2024. 01. 05.   18:00
2024. 01. 06.   18:00

NEM JUTOTTÁL EL JÓ BULIBA SZILVESZTERKOR? PÓTOLD BE MÉG MA!

TOTO TRIBUTE NIGHT AZ ÁPOLÓ KLUBBAN

Pótold be a szilvesztert, vagy vidd tovább Kecskeméten! Hold The Line Tribute Band koncert 2024. január 5-én az Ápoló Klubban.

Kapunyitás: 2024. 01. 05. 20:00

Fotó: Ápoló Klub FB


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb