Mindenmás

Napi pakk: 28 fok, sok-sok napsütés és könyvek sokasága a Piaristák terén Kecskeméten

Végre itt a hétvége, már alig vártuk! Az időjárás is patent lesz, rengeteg napsütést ígérnek a hétvégére, és a hőmérséklet is teljesen nyáriasra fordul: ma már 28 fok is lehet Kecskeméten! Mindezek mellett hoztuk egy nagy csokornyi születésnapost és már most szólunk: zakatol az Ünnepi Könyvhét is Kecskeméten! Főzz egy jó meleg kávét, itt van mellé a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS ICE CUBE

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Jolán, Vid, Ábrahám, Bernát, Bod, Izolda, Sztella, Viola, Violetta, Zoé és Zója nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • 97 éve született Foky Ottó animációsfilm-rendező, reklámgrafikus, Misi mókus és az első TV Maci kitalálója,
  • 79 éve Harsányi Gábor színművész és író,
  • 62 éve Rost Andrea szoprán operaénekes, Liszt Ferenc és Kossuth díjas, Érdemes művész.
  • 60 éves lett Courteney Cox amerikai színésznő, a Jóbarátok sorozat Mónikája,
  • 55 éves pedig Ice Cube amerikai rapper-énekes, színész, producer, író (Játékosok klubja).

NAPSÜTÉSES, MELEG HÉTVÉGE

Szombaton kevés felhő, sok napsütés várható Kecskeméten. A déli-délnyugati szelet a helyenként élénk lökések kísérhetik. A hőmérséklet délutánra már 24 és 30 fok közé emelkedik.

ZAKATOL AZ ÜNNEPI KÖNYVHÉT

A borongós, esős idő után a hétvégén is verőfényes napsütésben lehet válogatni a friss, könyvheti újdonságokból és kedvezményes árú kiadványokból a Piaristák terén Kecskeméten, az Ünnepi Könyvhét keretében. A kiállítók változatlanok: Kik-For Ingatlankezelő és Forgalmazó Kft., Líra Könyvesbolt Kecskemét, Libri Könyvesboltok és a Katona József Könyvtár.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb