Mindenmás

Napi pakk: bekeményít a kánikula, mától harmadfokú hőségriasztás van érvényben Kecskeméten, ma a németek ellen csapnak össze a magyarok

Ma, ha teheted maradj az árnyékban és igyál sok folyadékot, harmadfokú hőségriasztás lép életbe. Tikkasztó meleg napunk lesz, 36 fokig meg sem állnak a hőmérők Kecskeméten. Abban viszont biztos lehetsz, hogy nem fogja eső megzavarni a magyar-német EB meccset, ha szabadtéren támadna kedvet szurkolni. Hajrá, magyarok, mindent bele srácok! Az izgalmasnak ígérkező meccs előtt addig is itt a Napi pakk, minden hasznos infóval reggelre.

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Gyárfás és Zorka nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 80 éve ezen a napon megjelentek a Life magazinban Robert Capa magyar fotós képei a normandiai partraszállásról
  • 97 éve ezen a napon megszületett Bánffy György, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész
  • 46 éve ezen a napon “megszületett” Garfield, a macska: a United Media Features ügynökség elfogadta, majd a június 19-én kötött szerződés értelmében a képregény 41 amerikai lapban jelent meg
  • 122 éve ezen a napon megszületett Bán Frigyes, Kossuth-díjas rendező (Talpalatnyi föld, Rákóczi hadnagya, Szent Péter esernyője)
  • 61 éve ezen a napon három napos útja után visszatért a Földre az első női űrhajós Valentyina Tyereskova

ITT A KÁNIKULA, 36 FOK LESZ KECSKEMÉTEN

Szerdán sok napsütésre számíthatunk Kecskeméten, csapadék sehol sem várható. A déli-délnyugati szél sokfelé élénk, helyenként erős lesz. Kora reggel 13-21 fok közötti minimumok várhatók, délután tovább fokozódik a hőség, a legmelegebb órákban 30-38 fokos maximumokat mérhetünk.

A LEGMAGASABB FOKÚ RIASZTÁS LESZ ÉRVÉNYBEN

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. Nagyon meleg lesz, vigyázzatok magatokra!

HAJRÁ MAGYAROK! MA NÉMETORSZÁGGAL MÉRKŐZIK MEG A MAGYAR LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT

Ma aztán lesz miért izgulnunk! Este hat órától Németország ellen lép pályára a magyar válogatott az EB-n. Sorsdöntő meccs előtt állunk, a Svájctól elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyar válogatottnak a házigazda németek ellen bravúros pontszerzésre van szüksége ahhoz, hogy teljesen a saját kezében maradjon a sorsa az Európa-bajnokságon, írta az Eurosport. Nagy a tét, nem kevés izgalom vár ránk, úgyhogy szurkolásra fel, hajrá magyarok!

Fotó: MTI / Kovács Tamás

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb